Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Investiţie de 3,5 milioane de euro şi noi locuri de muncă la Alba Iulia. VCST Automotive Production îşi măreşte capacitatea de producţie

Publicat

vcst5VCST Automotive Production Alba, producătorul belgian de componente auto care a inaugurat la Alba Iulia, în 2013, o fabrică de 30 milioane de euro, pregăteşte extinderea capacităţii de producţie, printr-o nouă investiţie.

În acest an, va investi aproximativ 3,5 milioane de euro într-o nouă hală de 5200 mp plus anexe, utilităţi, o cantină cu capacitate de 250 de locuri şi parcare.

Potrivit conducerii firmei din Alba Iulia, construcţia ar urma să înceapă din mai şi hala să fie funcţională din decembrie.

Investiţia totală pentru construcţie şi echipamente este estimată la aproximativ 10 milioane de euro.

La Alba Iulia, fabrica VCST a fost inaugurată în 2013, fiind rezultatul unei investiții de 30 de milioane de euro, din care 25 milioane de euro echipamente şi și 5 milioane clădiri și infrastructură. Fabrica se întinde pe o suprafață de 30.000 mp, însă compania mai are un teren disponibil de 18.000 mp, achiziționat de la primărie, pe care se va extinde investiția.

VCST este lider mondial în fabricarea roților dințate pentru cutii de viteze în industria auto, iar fabrica din Alba Iulia produce roți dințate pentru DAF, Perkins (client final Caterpillar), Ford, Volkwagen şi TKP (client final GM)

Este o companie multinaţională cu sediul în Sint Truiden (Provincia Limburg),  Belgia, cunoscută pe plan mondial ca lider în proiectarea tehnologică şi execuţia de componente auto. A fost fondată în 1972, ca parte a grupului Volvo. Astăzi, compania ţinteşte o poziţie de top în piaţa de profil, ca furnizor de elemente de propulsie de mare precizie: roţi dinţate, arbori dinţaţi sau componente de frâna pentru clienţi OEM’s  sau furnizori Tier 1. Produsele sunt utilizate în motoare, transmisii şi sisteme de frână ABS, în autoturisme, camioane, vehicule şi utilaje comerciale.

surse: zf.ro, jurnaluldeafaceri.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Eu

    marți, 05.04.2016 at 14:32

    Da. Am fost la ei la interviu.M’au sunat pentru al 2-lea interviu si au spus ca o sa revina cu detalii si pauza nici un raspuns. Am pierdut din cauza lor un training in Germania pentru ca am avut incredere. O firmma foarte serioasa.

    • Nickk

      duminică, 12.02.2017 at 20:34

      Eu , lucrat 1 si Acolo Zi , inceput a fost OK pana au inceput „Romani”sa strice totuNetespectarea conteactului,amenitari cu referate,daca Nu dansezi,cum zic ei si Niste Gunoaie de oameni la conducere,care nay un pic de respect fata de angajatii. Pe spatele Caruta Isi iau Mille de euro salar!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax