Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IȘJ Alba: Școala cu clasele I-IV Tonea, din Munții Sebeșului, ÎNCHISĂ luni din cauza zăpezii și a condițiilor meteo nefavorabile

Publicat

copii-iarna-zapada-scoala-300x180 Copiii de la Școala cu clasele I-IV Tonea, din Munții Sebeșului, nu vor merge la școală luni, 18 ianuarie, din cauza zăpezii și a condițiilor meteo nefavorabile, a transmis inspectorul școlar general, Marcela Dărămuș. 

Conform metodologiei, inspectoratele şcolare pot decide suspendarea pentru anumite niveluri de învăţământ, iar ulterior se vor lua măsurile corespunzătoare pentru recuperarea orelor pierdute.

Ca urmare a ninsorilor abundente, a condițiilor meteo nefavorabile și a drumului impracticabil, Inspectoratul Școlar Alba a hotărât ca Școala cu clasele I-IV Tonea, structură a Școlii Gimnaziale Săsciori, aflată în Munții Sebeșului, să fie închisă luni, 18 ianuarie.

Satul Tonea se află situat pe culmile dealurilor piemontane ale munţilor Sebeşului.

„Școala are regim simultan cu opt copii și un cadru didactic. Este, până la această oră, singura situație în județul Alba”, a transmis inspectorul școlar general Marcela Dărămuș.

Potrivit inspectorului general, fiecare unitate de învățământ va raporta urgent la Inspectoratul Școlar Județean orice problemă care apare datorită stării vremii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax