Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Jandarmii din Alba vor asigura ordinea la concertul „Voltaj” din această seară

Publicat

Jandarmii din Alba vor fi prezenţi, în acest sfârşit de săptămână, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică pe timpul a două manifestări cultural-artistice.

Sâmbătă, 18 iunie, jandarmii vor acţiona pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi disciplină publică, prevenirea oricărei încălcări a actelor normative în vigoare şi preîntâmpinarea aparitiei unor evenimente sau incidente nedorite pe timpul concertului de promovare a trupei „Voltaj”, care va avea loc în municipiul Alba Iulia, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, cu începere de la ora 20.00.

Duminică 19 iunie, jandarmii vor asigura buna desfăşurare a Festivalului-concurs de folclor şi creaţie populară „Cultură pentru Cultură”, activitate organizată de autorităţile locale din satul Decea – comuna Mirăslău.

„Reamintim participanţilor să se conformeze indicaţiilor organizatorilor şi forţelor de ordine, să aibă un comportament civilizat, să evite consumul excesiv de alcool, să nu deţină arme de orice fel, să nu arunce obiecte către scenele organizate, să nu forţeze cordoanele de ordine constituite şi să semnaleze prompt orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri. În plus, recomandăm supravegherea îndeaproape a comportamentului copiilor şi acordarea unei atenţii sporite modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale. Totodată, readucem în atenţie obligaţia legală a cetăţenilor de a părăsi locul unde se desfaşoară manifestările cultural artistice, în situaţia în care au fost somaţi de către organizatori, împuterniciţii acestora sau organele de ordine”, transmite Ovidiu Cosmin Jurcovet, ofiţer de informatii şi relatii publice al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax