Contacteaza-ne si pe

EVENIMENT

Maşinile parcate neregulamentar în Alba Iulia vor fi RIDICATE. Unde vor fi depozitate și care sunt tarifele de recuperare

Publicat

se ridica masiniMașinile parcate neregulamentar pe spațiul public în municipiul Alba Iulia vor fi ridicate și depozitate. Consilierii locali vor avea de aprobat, în ședința de vineri, 28 aprilie, regulamentul de ridicare a maşinilor parcate neregulamentar pe spaţiul public, închirierea unui teren pentru depozitarea autovehiculelor ridicate și tarifele de recuperare a acestora.

Consilierii locali din municipiul Alba Iulia vor vota, în ședinta de vineri, 28 aprilie, proiecte privind aprobarea tarifelor pentru operațiunile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului, a regulamentului privind activitățile de ridicare, transport, depozitare și eliberare a autovehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului și aprobarea închirierii unor imobile (teren și construcții) în scopul amenajării unei platforme pentru depozitarea autovehiculelor parcate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia, ridicate de pe domeniul public.

„În urma sesizărilor primite din partea cetățenilor cu privire la situații de indisciplină a posesorilor de vehicule, care, prin ocuparea unor locuri nepermise aparținând drumului public, obstrucționează accesul vehiculelor aflate în misiune (poliție, jandarmi, pompieri, salvare, etc.), a celor de intervenție la rețelele de apă, gaze, telefonie, electricitate, etc. sau de ridicare a rezidurilor menajere, ori blochează accesul pietonilor, s-a constatat necesitatea soluționării acestor probleme conform prevederilor legale.

Totodată, se constată faptul că oprirea și staționarea neregulamentară sunt tot mai frecvent întâlnite pe drumurile publice, consecințele fiind suportate de ceilalți participanți la trafic, fiind necesară îndepărtarea vehiculelor care constituie obstacole pentru circulația pe drumurile publice prin proceduri de ridicare, transport și depozitare în locuri special amenajate”, se arată în raportul de specialitate.

Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, măsura tehnico-administrativă de ridicare a vehiculelor este utilă și deservește interesul public cu privire la fluidizarea circulației pe drumurile publice și responsabilizarea conducătorilor de vehicule pentru respectarea legii iar operațiunile de ridicare executate urmăresc îndepărtarea vehiculului care, printr-o staționare voluntară, constituie obstacol pentru ceilalți participanți la trafic.

Astfel, pentru operațiunile de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia sunt propuse următoarele tarife:

 • pentru operațiunea de ridicare a vehiculelor – 220 lei / vehicul (fără TVA)
 • pentru operațiunea de transport a vehiculelor de la locul ridicării la locul de depozitare – 130 lei / vehicul  (fără TVA)
 • pentru operațiunea de depozitare a vehiculelor ridicate – 30 lei / vehicul (fără TVA) pentru primele 24 de ore de depozitare, 45 lei / vehicul / zi (fără TVA) pentru perioadele de depozitare mai mari de 24 de ore

„Pentru operațiunea de depozitare a vehiculelor ridicate, propunem două niveluri ale acestui tarif, pentru a descuraja abandonarea pe perioade lungi de timp a vehiculelor ridicate, de către proprietarii/utilizatorii acestora, și pentru acoperirea cheltuielilor (salarii personal, agenți de pază și casieri, teren)”, se mai arată în raportul de specialitate.

Spațiul propus pentru depozitarea autovehiculelor ridicate se află localizat pe strada Livezii, nr. 35A, în spatele Alba Mall.

Cheltuielile Primăriei Alba Iulia necesare pentru depozitarea vehiculelor ridicate sunt:

 • chirie teren în suprafață de 510 mp x 1 euro/mp/lună (fără TVA) = 510 euro/lună (fără TVA)
 • chiria pentru gheretă birou și pază în suprafață de 9 mp x 1 euro/mp/lună (fără TVA) = 9 euro/lună (fără TVA)
 • chiria pentru grup social în suprafață de 9 mp x 1 euro/mp/lună (fără TVA) = 9 euro/lună (fără TVA)

Total: 528 euro/lună (fără TVA) = 2.827,44 lei/lună (cu TVA)

 • cheltuieli salarii personal – casieri 3 persoane x 2.000 lei/lună = 6.000 lei/lună
 • cheltuieli salarii personal – pază, minim 4 persoane x 2.000 lei/lună = 8.000 lei/lună

Total: 14.000 lei/lună

TOTAL cheltuieli: 2.827,44 + 14.000 = 16.827 lei/lună

Potrivit regulamentului privind activitățile de ridicare, transport, depozitare și eliberare a autovehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia, ridicarea autovehiculelor va fi efectuată de către operatorul autorizat / compartimentul de specialitate din cadrul Serviciului Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Serviciului Administrarea Patrimoniului Local din subordinea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia, prin intermediul acestuia realizându-se și activitatea de transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar în oraș.

Activitățile de ridicare a vehiculelor staționate neregulamentar vor fi desfășurate numai în urma unei solicitări și în prezența polițistului rutier din cadrul IPJ Alba sau a polițistului local cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice.

Transportul până la locul de depozitare nu se mai execută dacă, până la inițierea acestuia, proprietarul sau utilizatorul autovehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării și este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate. În acest caz va suporta doar contravaloarea operațiunilor de ridicare a autovehiculului.

După ridicarea vehiculului, agentul constatator care a dispus ridicarea va comunica, în cel mai scurt timp, la dispeceratul instituției din care face parte (Dispeceratul IPJ, respectiv Dispeceratul Poliției Locale), numărul de înmatriculare și marca/modelul vehiculului ridicat, locul de unde a fost ridicat, respectiv locul unde este depozitat, precum și alte date suplimentare despre vehicul, dacă este cazul. Dispeceratele celor două instituții își vor comunica reciproc operativ informațiile referitoare la vehiculele ridicate.

În cadrul spațiului de depozitare va funcționa o casierie, deschisă 24 de ore pe zi, pentru încasarea costurilor reprezentând cheltuielile aferente operațiunilor de ridicare, transport și depozitare.

Achitarea tarifului aferent operațiunii/operațiunilor efectuate se va face în numerar, în urma prezentării obligatoriu, de către proprietarul sau deținătorul legal al vehiculului, a documentelor care atestă proprietatea ori deținerea legală a acestuia.

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

9 Comentarii

9 Comments

 1. A

  vineri, 21.04.2017 la 22:24

  Eu sunt de acord sa se ridice masinile celor ce parcheaza pe locurile platite de altii sau ale celor ce blocheaza cai de acces gen portile sau garajele oamenilor.
  Dar daca omul nu gaseste spatiu de parcare la spital, policlinica sau farmacii cu program non-stop si i se mai ridica si masina ….
  Pun pariu ca spatiul de depozitare va fi plin de masini pana in 2000 de euro pe care oamenii nu-si vor mai permite sa le ridice si vor fi vandute ulterior pe un ban ” cinstit” . Nu cred ca va avea cineva tupeul sa ridice masinile baronilor de Alba sau ale megafirmelor ale cotizantilor etc…

 2. Eu

  vineri, 21.04.2017 la 23:04

  Sa faca locuri de parcare prima data,daca locurile rezervate locatarilor sunt interzise parcarii celor care nu au acest drept si suntimsuficiente oricum cu restul care nu au parca cum ramane?ce sa faca?sa se dizolve masinile cand ajung acasa si dimineata sa reapara instant sau cum?

 3. Marcela

  vineri, 21.04.2017 la 23:48

  Foarte greu cu locurile de parcare in Alba. In cetate la orele de vârf nu găsești locuri de parcare. Bine acum că ni le mai și ridică, soluții de genul se găsesc. Clar ca mașinile de lux ale magnaților nu vor fi ridicate. Măcar de s-ar aplica pentru chiar toate mașinile parcate necorespunzător aceasta hotărâre În fine…Ar m-ai fi multe de spus, dar n-are rost.

 4. Ab2000

  sâmbătă, 22.04.2017 la 07:24

  Ar trebui inlocuita forma actuala cu locuri de parcare platite de o persoana si doar aceasta sa il poata folosii, practic astfel nu poti merge la nimeni in vizita ca nu ai loc de parcare. Ar trebui sa ramina parcare cu plata, cu ora, cu ziua sau abonament, dar folosit principiul primul venit – primul servit.

 5. Stefan

  sâmbătă, 22.04.2017 la 12:16

  Dar de unde stim care locuri sunt platite ? sau nu ca nu leau mai marcat cu semnul parcare interzisa.si daca mergi la primarie nu ai unde sa parchezi si locurile acelea putine din fata le tine ocupate cu obstacole ca sa nu parcam noi.

 6. Cato

  sâmbătă, 22.04.2017 la 17:05

  Parcările cu plată stau goale !
  În Alba Iulia există încă spațiu suficient pentru amenajarea parcărilor etajate și subterane dar probabil se va aștepta până când nu va fi loc pentru astfel de utilități publice.

 7. bogdan

  miercuri, 26.04.2017 la 21:23

  nu ar fii mai bine sa facă parcări decât sa le ia? mai bine sa se gândească la asta , ca dacă e numărul a lu vreo unu cu ceva grade din Alba probabil io șterge de praf , io gâdila și nici măcar nu i-o atinge. se pot face parcări cu plata unde se găsesc spatii de teren goale cum e și în Timișoara sau în alte locuri.

 8. racu

  miercuri, 26.04.2017 la 22:00

  Fraierii stau la coada la primărie plătiți taxe la domnul primar saracu

 9. ovidiu

  joi, 27.04.2017 la 09:17

  Sunt sigur ca se vor face multe abuzuri, nu este corect ridicarea masinilor doar in caz ca incurca circulatia si duce la blocare, ar fi frumos un proiect pentru parcari nu pentru depozitare masini ridicate…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Studiu: Angajatorii români prognozează cel mai optimist ritm de angajare din ultimii nouă ani. Domeniile

Publicat

Angajatorii români sunt cei mai optimiști din regiune în ceea ce privește activitatea de angajare în intervalul ianuarie – martie 2018. În mai multe domenii, sunt prognozate creşteri ale numărului de salariaţi, potrivit unui studiu ManpowerGroup privind Perspectivele Angajării de Forță de Muncă.

Previziunea Netă de Angajare ajustată sezonier este de +17%, cea mai puternică raportată în țara noastră de la începutul anului 2009 până acum, îmbunătățindu-se față de intervalul ianuarie – martie 2017 cu 3 puncte procentuale, potrivit sursei citate.

Având în vedere că 22% dintre angajatori prognozează o creștere a numărului de angajați, doar 12% prevăd scăderi de personal și 64% nu anticipează nicio modificare, perspectivele de angajare la început de 2018 sunt pozitive în toate regiunile și sectoarele de activitate și indiferent de dimensiunea organizației, făcând excepție doar micro-organizațiile, adică cele cu până la zece angajați, unde angajatorii raportează o Previziune Netă de Angajare negativă de -2%.

Cele mai optimiste în ceea ce privește activitatea de angajare din intervalul ianuarie –martie 2018 sunt organizațiile mari, cu peste 250 de angajați. Acestea raportează o Previziune Netă de Angajare de + 30%, cea mai puternică din istoria sondajului din România la această categorie de organizații.

La cota de optimism cea mai ridicată din cei aproape 10 ani de desfășurare a studiului în România se situează și angajatorii din sectorul Industrie prelucrătoare, care raportează pentru trim. I/2018 o Previziune Netă de Angajare de +39%. Perspectivele din sector se îmbunătățesc atât față de trimestrul IV/2017, fiind mai puternice cu 4 puncte procentuale, cât și față de trimestrul I/2017, consolidându-se cu 8 puncte procentuale.

Angajatorii din sectorul Construcții sunt, la rândul lor, mai optimiști decât în trecut, raportând cele mai puternice intenții de angajare din ultimii aproape șase ani. Previziunea Netă de Angajare de +21% este cu 6 puncte procentuale mai puternică decât în trim. IV/2017 și se îmbunătățește cu 11 puncte procentuale față de trimestrul I/2017.

Cea mai amplă îmbunătățire de la trimestru la trimestru, de 14 puncte procentuale, se înregistrează în sectorul Comerț cu ridicata și cu amănuntul, însă Previziunea Netă de Angajare de +16% raportată în acest sector pentru trim. I/2018 este mai slabă decât cea din anul precedent cu 11 puncte procentuale, cel mai abrupt declin de la an la an din toate sectoarele de activitate analizate.

În schimb, angajatorii din sectorul Energie electrică, apă, gaz prognozează cea mai amplă îmbunătățire de la an la an, de 14 puncte procentuale, raportând o Previziune Netă de Angajare +9%, una din cele mai optimiste pentru acest sector din istoria studiul în România.

Intențiile de angajare sunt favorabile și la nivelul celor opt regiuni ale țării. Angajatorii din Nord-Vest sunt cei mai optimiști din România, unul din trei intenționând să angajeze în decursul trimestrului I/2018 și doar 6% prognozând o scădere de personal, ceea ce rezultă într-o Previziune Netă de Angajare de +33%, cea mai puternică raportată în regiune de aproape zece ani (din trim. III/2008). Cei mai puțin optimiști sunt angajatorii din regiunea Sud-Vest, însă Previziunea Netă de Angajare de +6% este totuși mai puternică decât în trim. IV/2017 și decât în trim. I/ 2017, îmbunătățindu-se cu 2, respectiv 9 puncte procentuale. Cele mai semnificative îmbunătățiri de la trimestru la trimestru și de la an la an, de 17 puncte procentuale, se raportează în regiunea Nord-Vest, urmată de regiunea Nord-Est, în care Previziunea Netă de Angajare se consolidează față de trimestrele IV/2017 și I/2017 cu 13, respectiv 10 puncte procentuale.

Previziunea Netă de Angajare se obține făcând diferența dintre procentul de angajatori care anticipează o creștere a volumului total de angajări și procentul de angajatori care prevăd o scădere a angajărilor în locația lor, în trimestrul următor. Pentru țările care au acumulat date cel puțin 17 trimestre consecutiv, printre care și România, cifrele citate au fost supuse ajustării sezoniere, cu excepția cazului în care se specifică altfel, precizează autorii studiului.

Studiul ManpowerGroup privind Perspectivele Angajării de Forță de Muncă s-a derulat în intervalul 18 octombrie – 31 octombrie 2017 pe un eșantion reprezentativ de 625 de angajatori. Rezultatele obținute au o marjă de eroare de +/-3,9%.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

BREAKING NEWS UPDATE: Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, REȚINUT pentru legături cu ”mafia lemnului”

Publicat

Surpriză de proporții întru-un dosar privind mafia lemnului, care implică delapidare, fals intelectual şi tăiere, fără drept, de arbori: directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a fost REȚINUT pentru 24 de ore. Poliţiştii din Alba, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat în această dimineață 9 percheziţii la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 450.000 de lei.

Şi alţii dintre cei aduşi la sediul IPJ Alba au fost reţinuţi. În total, opt persoane au fost aduse la audieri, şapte fiind angajaţi ai Ocolului Silvic din Blaj, iar celălalt administratorul unei firme, la data faptelor (2013-2015).

Sinea are 30 de ani și a preluat funcția de director DSP Alba în iulie 2016, după ce a promovat concursul organizat de ANFP, cu 8,66.

Firma acestuia, ”Sinalex” SRL apare la registrul comerțului ca fiind radiată din 2015.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba pentru toate cele 8 persoane cercetate a fost luata măsură reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca mâine, 13 decembrie, sa fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

UPDATE: Potrivit unor surse, firma lui Alexandru Sinea, ”Sinalex”, ar fi contractat material lemnos de la Ocolul Silvic Blaj în sumă de aprape 500.000 de lei, pentru care ar fi emis cecuri, neîncasate la instituția silvică. Mai mult, la finalul anului respectiv s-ar fi întocmit rapoarte prin care lemnul în cauză ar fi figurat ca fiind netăiat, contrar realității.

Investigația ar fi pornit de la un denunț penal al Romsilva.

”Sinalex” avea ca obiect de activitate tăierea și rinderuirea lemnului. Cifra de afaceri în 2013 a fost de 310.000 de lei, iar profitul pe anul 2015 a fost de 21.639 de lei. Alexandru Sinea era unic asociat în această firmă și totodată administrator. Firma a intrat în dizolvare cu lichidare (radiere) din data de 7 iunie 2016, cu puțin timp înainte de a fi instalat în funcția de director al DSP Alba.

Lichidatorul ”Sinalex” a fost Casa de Insolvență Hunedoara SPRL.

Anul 2015 nu a fost cel mai bun an pentru afacerile firmei. Cu un an înainte, respectiv în 2014, ”Sinalex” a avut o cifră de afaceri de 2,5 milioane de lei, dar și o pierdere netă de 479.000 de lei. Numărul angajaților a scăzut în perioada 2012 – 2015, de la trei la zero.

 

PERCHEZIŢII în ALBA. Surse: Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, REŢINUT. OPT persoane, aduse la audieri

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Impozitul auto, mai mic pentru maşini puternice. Proiect la Senat pentru modificarea modului de calcul

Publicat

Un proiect de lege depus la Senat prevede modificări de calcul pentru impozitul auto, astfel încât pentru maşinile cu capacitate cilindrică mare, taxa va fi mai mică decât cea percepută în prezent.

Iniţiatorii susţin că „menţinerea unui nivel ridicat al impozitului auto va încuraja, în continuare, căutarea unor soluţii alternative de înmatriculare, în alte ţări membre ale Uniunii Europene, care vor genera, ca şi până acum, o diminuare a impozitelor colectate şi, foarte important, probleme majore în traficul cotidian”.
Consideră că modificarea modului de calcul va aduce mai multe venituri la buget, prin diminuarea evaziunii şi încurajarea proprietarilor de maşini să nu mai recurgă la soluţii alternative de înmatriculare, în alte ţări, cum ar fi Bulgaria.

Concret, proiectul propune calculul impozitului auto în funcţie de capacitatea cilindrică a autovehiculului prin înmulţirea numărului de cmc cu suma corespunzatoare din tabelul următor:

Potrivit noilor calcule, pentru un autoturism cu capacitate cilindrică de 1.400 cmc, impozitul datorat va fi de 84 de lei, pentru unul cu 1.900 cmc – 114 lei, pentru unul cu 3.000 cmc – 360 de lei, iar pentru unul cu 4.000 cmc – 480 de lei.

Comparativ, în prezent, calculul impozitului auto se face prin înmulţirea fiecărei grupe de 200 cmc sau fracţiune din aceasta cu o suma corespunzătoare stabilită în Codul Fiscal.

Impozitul datorat pentru un autovehicul cu capacitate cilindrică de 1.400 cmc este de 56 de lei, pentru 1.900 cmc – 171 de lei, pentru 3.000 cmc – 2.160 lei, iar pentru un autovehicul cu 4.000 cmc – 5.800 de lei.

Se observă că, prin proiectul de la Senat, se scumpeşte impozitul pentru maşinile cu capacitate cilindrică mai mică şi se ieftineşte considerabil cel pentru maşinile puternice.

“În primele nouă luni ale anului au fost aduse peste 350.000 de autoturisme rulate din străinătate, cu 70% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, acestea adăugându-se unui parc auto care a depăşit 7 milioane de vehicule la finele lui 2016. Peste 70 la sută din autovehiculele aduse anul acesta în ţară sunt mai vechi de 10 ani, mai poluante şi cu o capacitate cilindrică mai mare, deci cu un preţ mai mic”, mai scriu iniţiatorii, în expunerea de motive a proiectului.

Actul normativ a fost semnat de 36 de parlamentari PMP, PNL, USR, PSD şi minorităţi, inclusiv deputaţii de Alba Corneliu Olar şi Sorin Bumb.

surse: senat.ro, ziare.com

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Peste 400 de fazani, eliberaţi în sălbăticie, lângă Alba Iulia şi Cugir. Acţiune AJVPS Alba

Publicat

Peste 400 de fazani au fost eliberaţi în natură, lângă Alba Iulia şi lângă Cugir, în cadrul unei acţiuni organizate de AJVPS Alba, cu sprijinul unor membri şi colaboratori.

Operaţiunea a vizat completarea efectivelor de fazani din fauna judeţului, pentru restabilirea echilibrului ecologic în zonă.

Păsările provin dintr-o crescătorie de fazani a Direcţiei Silvice Prahova (făzăneria Gherghiţa), fiind achiziţionate cu ajutorul membrilor şi colaboratorilor AJVPS Alba.

“Visul de acum o lună a devenit realitate …. A.J.V.P.S. Alba a eliberat în teren peste 400 de fazani maturi (180-200 zile), datorită unor oameni inimoşi, care au fost şi vor fi întotdeauna alături de noi, mulţumită cărora acest frumos vis a devenit realitate. Le mulţumesc pe această cale”, spune Bogdan Dragomir, reprezentant AJVPS Alba.

Asociaţia mai are planuri de acţiuni asemănătoare şi în următoarea perioadă. Intenţionează să mai aducă alţi fazani, dar va fi populat şi râul Mureş, cu cegă (1000 de exemplare, în prima etapă) şi crap.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ce alimente s-au scumpit cel mai mult, în noiembrie. Alte creşteri de preţuri

Publicat

Din datele Institutului Național de Statistică (INS), ouăle, untul și fructele proaspete sunt mărfurile alimentare care s-au scumpit cel mai mult în noiembrie față de luna precedentă.

La categoria mărfuri nealimentare, cele mai importante creșteri de prețuri au fost consemnate în cazul combustibililor, al tutunului și țigărilor.

Ouăle s-a scumpit în noiembrie, comparativ cu luna precedentă, cu 29,21%, untul cu 6,92 și fructele proaspete 2,22%, iar prețul laptelui de vacă a crescut cu 1,51%.

Pe segmentul mărfurilor nealimentare, prețul combustibililor a urcat cu 2,78%, iar cel al tutunului și țigărilor cu 1,95%.

În sectorul de servicii, creșteri mai semnificative au fost consemnate în cazul tarifelor la telefon, de 0,96%, transportul aerian, de 0,78%, și igienă și cosmetică, 0,51%.

sursă: realitatea.net

Citește mai departe
Publicitate
ACTUALITATEacum 53 de minute

Studiu: Angajatorii români prognozează cel mai optimist ritm de angajare din ultimii nouă ani. Domeniile

EVENIMENTacum 2 ore

BREAKING NEWS UPDATE: Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, REȚINUT pentru legături cu ”mafia lemnului”

Publicitate
EVENIMENTacum 3 ore

Impozitul auto, mai mic pentru maşini puternice. Proiect la Senat pentru modificarea modului de calcul

EVENIMENTacum 3 ore

FOTO-VIDEO: Peste 400 de fazani, eliberaţi în sălbăticie, lângă Alba Iulia şi Cugir. Acţiune AJVPS Alba

Publicitate
ACTUALITATEacum 3 ore

Ce alimente s-au scumpit cel mai mult, în noiembrie. Alte creşteri de preţuri

EVENIMENTacum 4 ore

Medicii din Alba şi-au cerut drepturile în instanţă. Proces cu ministerul, pentru asistenţă medicală gratuită

Publicitate
ACTUALITATEacum 4 ore

Procurorii vor putea renunţa la urmărirea penală a micilor evazionişti. Proiect

ACTUALITATEacum 5 ore

TAXA AUTO. Gavrilescu: Timbrul de mediu ar putea fi înlocuit în martie-aprilie 2018

Publicitate
ACTUALITATEacum 5 ore

Miercuri, joi şi vineri: Şedinţe de trageri şi distrugeri cu material real, în poligon, lângă Alba Iulia

ACTUALITATEacum 5 ore

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba: “Investițiile sunt mai mari ca în Guvernarea Cioloș”

Publicitate
ACTUALITATEacum 6 ore

Apel umanitar pentru Ciprian Sfichi, poliţistul grav rănit în misiune, la Rădăuţi

ACTUALITATEacum 6 ore

”Un mesaj crește la firida mea”, sub trei trandafiri. PSD Alba a primit candele și lumânări, la sediu

ACTUALITATEacum 6 ore

A pus în pericol siguranţa circulaţiei. Dosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia

ACTUALITATEacum 6 ore

Poliţiştii din Alba au dat amenzi de aproape 30.000 de lei, într-o zi. Cinci şoferi au rămas fără permise

ACTUALITATEacum 7 ore

Atenţie, şoferi! Străzi cu SENSURI UNICE noi la Alba Iulia. Modificările de organizare a circulaţiei