Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mutarea vaccinării de la reţeaua de medicină şcolară către cabinetele medicilor de familie ar putea crea probleme

Publicat

Decizia Ministerului Sănătăţii de a transfera responsabilitatea vaccinării elevilor către medicii de familie ar putea crea probleme. Medicii de familie susţin că astfel numărul celor se vor prezenta pentru vaccinare va scădea considerabil şi ar putea creşte riscul de îmbolnăvire şi de apariţie a unor epidemii.

Decizia în ceea ce priveşte mutarea vaccinării de la reţeaua de medicină şcolară către cabinetele medicilor de familie a fost luată în data de 1 iulie, urmând să fie aplicată odată cu începerea anului şcolar.
Medici de familie susţin că numărul celor vaccinaţi va scădea considerabil, întrucât vă fi greu să convingă elevii să se prezinte la cabinete pentru această procedură.
De altfel, şi ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi recunoaşte această situaţie şi a precizat, pentru Mediafax, că ministerul de resort urmează să revină asupra deciziei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax