Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Petreceri de Valentine’s Day la Alba Iulia. Dragostea plutește în aer weekendul acesta

Publicat

Week-end-ul acesta, în Alba Iulia, dragostea pluteşte în aer, iar cuplurile care aveau nevoie de un motiv pentru a-şi reînnoda jurămintele sunt invitate să treacă pragul localurilor albaiuliene.

Citește și VALENTINE’S DAY 2015: Mesaje frumoase, romantice sau îndrăznețe de Ziua Îndrăgostiților

Centrul comercial Alba Mall sărbătoreşte Valentine`s Day printr-o serie de evenimente destinate tuturor categoriilor de vârste. Duminică, 13 februarie, 6 cupluri de îndrăgostiţi îşi vor testa iubirea în concursul „Dragostea învinge”. Aceştia vor fi supuşi la diferite probe – bătăi cu perne între domnişoare şi un adevărat duel al mănuşilor gigantice, desfăşurat între domni, în ringul rotativ special amenajat în incinta centrului comercial. Organizatorii pun în joc mai multe premii, dintre care cel mai râvnit este un weekend de lux la un hotel de 4 stele. Ocupanţii locului doi vor beneficia de o cină romantică exclusivistă, iar cei de pe locul treim de o ţinută la alegere. Ziua de luni, 14 februarie, este destinată, la Alba Mall, tot îndrăgostiţilor. Între orele 18.00 şi 21.00 se vor oferi premii instant pentru „valentini” şi se vor oficia căsătorii pentru o zi.
Tot de Valentine’s Day, vor fi premiate cele mai reuşite fotografii în cadrul concursului „Noi doi“, iar în spaţiul expoziţional va avea loc un târg de dulciuri, de unde se vor putea achiziţiona diferite sortimente dulci, pentru inimile albaiulienilor.

IQ Fashion Club Alba nu se lasă mai prejos şi oferă albaiulienilor, luni, o seară de neuitat alături de persoana iubită. Rezervările se pot face la numărul de telefon: 0730.335838, la PR-ul clubului.

Citește și Idei de CADOURI de Valentine’s Day: Ce surpriză poți să îi faci persoanei iubite, în funcție de stadiul în care se află relația

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax