Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

REZULTATELE CONCURSULUI: Concerte „DEEP PURPLE” și „UB 40” la Cluj în 7 și 8 iunie. Vezi dacă ești printre câștigătorii unui bilet gratuit

Publicat

YouTube video

„DEEP PURPLE” şi „UB 40” sunt invitații principali ai evenimentului „Cluj Arena Music Fest”, care va mai aduce pe scenă, pe 7 şi 8 iunie 2013 şi trupe şi artişti din România: Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis si Proconsul, dar si pe Smiley, Alex Velea, Ștefan Bănică jr., Delia și Antonia.

Trupele britanice Deep Purple şi UB 40 vor concerta, în luna iunie, la Cluj Napoca, pe Cluj Arena, alături de trupe şi solişti din România, în cadrul evenimentului Cluj Arena Music Fest.
În 7 iunie – Deep Purple.  În deschidere vor concerta trupele româneşti Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul.

În 8 iunie – UB 40. În deschidere Smiley, Alex Velea, Ştefan Bănică Jr. şi Antonia.

Preţurile biletelor variază între 65 de lei şi 250 de lei, în prima seară, şi între 45 de lei şi 200 de lei în cea de-a doua seară, iar abonamentele pentru ambele zile vor costa între 85 de lei şi 350 de lei. Biletele şi abonamentele vor fi puse în vânzare începând de luni.

Alba24 a pus la dispoziția cititorilor 14 bilete la” Cluj Arena Music Fest” : 7 bilete la Deep Purple și încă 7 la UB 40. 

În urma unei trageri la sorți, au fost desemnați următorii CÂȘTIGĂTORI:

Concert UB40

1. Ioana Răhăian

2. Marius Ștefan

3. Raul Muntean

4. Cristina Nicola

5. Alexandru Truța

6. Anca Albu

7. Ștefan Vinceler

Concert Deep Purple

1. Cristina Oana

2. Alina Cristina

Cei care s-au înscris în concurs pentru a obține un bilet la concertul UB40 și nu au câștigat, pot primi un bilet la concertul Deep Purple.

Câștigătorii sunt așteptați la sediul redacției Alba24.ro, de pe str. I.C. Brătianu, nr. 18 (vizavi de Prefectura Alba), de luni până joi între orele 9.00 și 16.00.

Cluj Arena Music Fest

Cluj Arena Music Fest folosește cea mai mare scenă din România. Montarea acesteia a început în 29 mai. Potrivit organizatorilor, platforma scenei are 27 metri deschidere, 18 metri adâncime și 2,4 metri înălțime (de la pământ), iar cupola are 30 metri deschidere și 15 metri înălțime. 

Gazonul stadionului va fi protejat și el, la fel ca în anii trecuți, cu un material special (grass cover) care lasă iarba să respire. De protecție va beneficia și pista de atletism din jurul suprafeței de joc a stadionului.

 Biletele pentru cele două zile de concerte pot fi cumpărate online, de pe myticket.ro sau de la punctele de vânzare din Iulius Mall și Polus Shopping Center din Cluj-Napoca. Prețul biletelor variază între 65 de lei şi 250 de lei, în prima seară şi între 45 de lei şi 200 de lei, în cea de-a doua seară. Pot fi cumpărate și abonamente pentru ambele zile de concert, prețul lor fiind între 85 şi 350 de lei, în funcție de zona aleasă.

Despre cele două trupe

Deep Purple a fost înființată la Hertford, Marea Britanie, în anul 1968. Fondată sub numele de Roundabout, a fost una dintre trupele de marcă ale stilului heavy metal din anii ’70 și este cunoscută mai ales pentru hiturile „Smoke on the Water” si „Child in Time”. Alături de Led Zeppelin și Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt considerați a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului și hard rock-ului.

Trupa a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Trecând prin numeroase schimbări de componență, în prezent trupa este formată din Ian Gillan – voce, Steve Morse – chitară, Roger Glover – bas și Ian Paice – baterie, alături de Don Airey – claviaturi.

YouTube video
UB 40 este una dintre cele mai apreciate o trupe de raggae din lume.  A fost înființată în anul 1978, în Birmingham. Formația a vândut peste 70 de milioane de discuri.
YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: ASTĂZI: A apărut un nou număr al Săptămânalului Alba24. Îl găsiți la toate chioșcurile de ziare din județ | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax