Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Sebeş: Tineri arestaţi pentru furturi de autovehicule dintr-un parc auto din municipiu

Publicat

Poliţiştii au reuşit identificarea principalilor suspecţi de comiterea unor furturi de automobile din Sebeş. Trei tineri, în vârstă de 30 de ani, 33 de ani, respectiv 36 de ani din comuna Bărcăneşti, judeţul Prahova şi din municipiul Ploieşti, toţi cu antecedente penale au sustras, în noaptea de 29-29 aprilie, o autoutilitară, trei ATV-uri, o motocicletă de teren şi mai multe bunuri din incinta unui parc auto din Sebeş.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, oamenii legii au descoperit 2 motocicluri şi un ATV, bunuri ce au fost returnate păgubitului. Cei 3 suspecţi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv de către Poliţia Municipiului Ploieşti, pentru comiterea de fapte similare şi pe raza altor localităţii din ţară.

Poliţia Sebeş continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax