Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Studenții nu mai primesc tabere de iarnă

Publicat

Ministerul Educației a luat hotărârea ca studenții să nu mai primească tabere de iarnă, astfel că tinerii sunt supărați foc pe mai-marii țării. ”Mi se pare că banii de tabere nu afectau atât de mult economia țării, încât să fie tăiate. Regretăm, pentru că noi, studenții, mergeam acolo și merităm și noi să fim recompensați în vreun fel și cred că taberele erau bune pentru motivarea studenților”, a declarat studentul masterand anul I Andrei Popa, de la Facultatea de Drept și Științe Sociale.

”Părerea mea este că asta e doar o modalitate de a minți poporul, să fim serioși, banii economisiți cu taberele niciodată nu vor ajunge în buzunarele statului. Este o decizie inutilă și de fațadă pentru a spune oamenilor cărora le-au tăiat din salarii că și noi avem de suferit. Să fim serioși, nu se cheltuia mult cu noi”, a declarat studentul în anul III Emil Ioan Buta, de la Facultatea Științe, Specializarea Marketing.

Puși în fața faptului împlinit, studenții vor fi nevoiți să scoată ceva bani din buzunar, pentru a se distra de Sărbători și de Revelion. Mulți sunt dezamăgiți, deoarece taberele ofereau posibilitatea unor vacanțe prielnice oricărui student.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. silviu,cosmin, horia si roland

    luni, 20.12.2010 at 10:25

    Haideti sa ne strangem si sa mergem pe banii nostri macar pentru 2 zile in Voineasa sau Covasna de Revelion. Haideti intr-un numar cat mai mare, sa ne distram si sa le demonstram ca nu depindem de nimenea, si ca nu ne trebuie banii statului pentru acele bilete. Dati mesaj la toate Universitatile din toata tara si haideti sa ne distram. Conteaza sa ne distram si sa ne simtim bine. Eu zic k nimnea nu ar saraci daca ne-am duce pe banii nostri de pe 30 decembrie pana pe 2 ianuarie, la Voineasa de ex. Lasati statul sa se bucure de banii nostri care ar fi trebuit sa ni se acorde pe merit pentru acele bilete de tabara, sa-i foloseasca cei de la conducerea Romaniei, k si asa sunt saraci amarati de ei. Mulumesc anticipat! Cus tima, Silviu, Cosmin, Horia si Roland

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax