Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ţigări de contrabandă, confiscate la Albac

Publicat

După ce, luni, IPJ Alba anunţa confiscarea a nu mai puţin de 7.000 de pachete de ţigări cu marcaje de Serbia, miercuri, un alt lot de ţigări netimbrate a fost identificat de lucrătorii Postului de Poliţie Albac. În urma unui control efectuat în trafic, poliţiştii au confiscat, pe DN 75, 490 de pachete de ţigări de contrabandă ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră. Doru Emil R., de 32 de ani, din  Baia Mare, judeţul Maramureş şi A.M.P., de 31 de ani, din comuna Vadu Moţilor transportau ţigaretele cu un autovehicul, la momentul când au fost depistaţi de lucrătorii Postului de Poliţie Albac. Isprava celor doi a fost sancţionată de către comisarii Gărzii Financiare cu o amendă în valoare de 20.000 de lei şi confiscarea mărfii transportate.

În ultimele 5 luni, poliţiştii din Alba au confiscat peste 1.255.600 de pachete de ţigări ce urmau să fie vândute ilicit. În perioada 7 mai-18 octombrie, au fost prinse în flagrant 211 persoane, cărora li s-au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 208.890 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Petre Cruciu

    joi, 28.10.2010 at 23:04

    era clar ca aceasta contrabanda cu tigari va deveni infloritoare , dupa ridicarea accizelor pentru astfel de produse , se ” importa ” tigari si alcool din serbia , ucraina si moldova in prostie, asadar reforma guvernantilor de crestere a accizelor nu a adus mai multi bani la buget ci a intarit evaziunea si contrabanda.

    Grozav articol domnisoara Flavia , faci o treaba buna . Sunt colegul tau de la drept:)

  2. Flavia Nicolae

    vineri, 29.10.2010 at 01:08

    mulţumesc frumos:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax