Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TIR încărcat cu mobilă, răsturnat în afara părții carosabile pe DN7, în zona gării Vinţu de Jos. Traficul în zonă nu este blocat

Publicat

Un TIR încărcat cu mobilă s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe DN7, în zona Gării Vințu de Jos. Potrivit IPJ Alba, traficul nu este blocat și nu au fost semnalate victime.

În autovehiculul de mare tonaj se aflau 2 cetățeni bulgari, care au refuzat să fie transportați la spital pentru investigații medicale. În urma impactului, unul dintre aceștia a suferit leziuni ușoare, în zona capului. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, incidentul rutier s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei de mers la condițiile de drum.

TIR-ul s-a răsturnat în afara părții carosabile, astfel că traficul în zonă nu este afectat. Potrivit IPJ Alba, nu sunt alte mașini implicate şi s-a acţionat pentru repunerea pe roți au autovehiculului.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax