Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei posturi de medici ocupate la Spitalul Judeţean Alba

Publicat

Trei posturi de medici au fost ocupate la Spitalul Judeţean Alba, în urma concursului ce s-a desfăşurat zilele trecute la sediul instituţiei. Începând cu această lună, spitalul dispune de un nou medic specialist în Ortopedie – Călin Truţă, un medic rezident la Neurochirurgie – Bogdan Suciu şi un medic rezident în ultimul an la ATI – Ovidiu Tuhaşu. Pentru ocuparea posturilor, aceştia au dat o probă scrisă şi una practică, pe care le-au trecut cu bine.

Potrivit directorului Spitalului Judeţean Alba, Doru Drăgan, rămâne în continuare vacant un post de medic rezident în ultimul an la Neonatologie, pentru care nu s-a înscris nimeni.

Ministerul Sănătăţii a deblocat în acest an zece posturi vacante pentru cadre medicale, la Spitalul Judeţean Alba, şase dintre acestea fiind pentru asistente şi infirmiere, iar restul – pentru medici. Spitalul are un deficit de aproximativ 100 de cadre medicale, aici fiind inclus şi necesarul de aproape 40 de medici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax