Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Cameraman agresat de paznici, în Parcul Custozza

Publicat

Un cameraman care încerca să fotografieze, marţi, Parcul Custozza a fost agresat şi obligat de oamenii de ordine să părăsească zona. Aceştia i-au vociferat că perimetrul este protejat şi că este interzis accesul. Cătălin Cădan, fost operator video la Pro Tv şi regizor de emisie la Realitatea Tv se afla pe aleea din spatele Sălii Unirii, în momentul în care a fost luat „pe sus” de doi bărbaţi ce purtau bandelore inscripţionate „PAZA”.

Cătălin Cădan ne-a povestit că a fost luat de braţe şi transportat la marginea parcului. Incidentul s-a produs sub supravegherea unui al treilea om de ordine. Cătălin Cădan s-a reîntors în Pacul Custozza, hotărât să se intereseze de motivaţia interzicerii accesului. La faţa locului, reprezentantul „Grup Corint”, Dan Sabău a declarat că zona este în şantier de reamenajare, prin urmare nu este permis accesul persoanelor şi că există autorizaţie în acest sens.

Cătălin Cădan nu este singura persoană care a primit, marţi, interdicţie de a călca în perimetrul Parcului Custozza. Mai mulţi tineri au fost izgoniţi de muncitori şi scoşi cu forţa din incinta parcului. Cei care militează împotriva lucrărilor de modernizare demarate de administraţia locală în interiorul Cetăţii au intenţionat să organizeze un miting în acest sens.

[media id=229 width=320 height=240]

[media id=230 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

11 Comentarii

11 Comentarii

  1. DAN LUNGU

    marți, 15.03.2011 at 15:07

    RUŞINE! RUŞINE! RUŞINE!

    Pentru prima dată de când sunt jurnalist sunt degustat…
    Nu este normal ceea ce se întâmplă şi cred că autorităţile ar trebui săse autosesizeze şi să ia atitudine. Nu e normal ca un troglodit să te bruscheze pentru că faci fotografii.
    E o ţară liberă şi parcul sau scuarul respectiv, cum vreţi să îi spuneţi este domeniul public.
    Fac apel public la beneficiarii acestui proiect să ia atitudine şi sper ca reprezentanţii firmei de construcţii să îşi ceară scuze. Cât despre acel troglodit (pentru a înţelege şi stimabilul domn despre care se vorbeşte acesta este un epitet care caracterizează un om necivilizat şi grosolan) CRED CĂ AR TREBUI SĂ-ŞI GĂSEASCĂ DE LUCRU ÎN ALTĂ PARTE. Sau asta s-ar întâmpla într-o ţară civilizată…

  2. angelicus

    marți, 15.03.2011 at 15:27

    Lucrurile o iau razna domnilor edili. Astfel de comportamente nu va fac cinste ! Respectati cetatenii si drepturile lor !

  3. Pingback: Abuzurile primăriei continuă în Parcul Custozza | Campania Verde pentru Alba Iulia

  4. Bogdan

    marți, 15.03.2011 at 16:09

    Astia sunt batuti in cap. Legea spune clar: ai tot dreptul sa filmezi pe un domeniu public. Domnul Cadan a fost oprit sa isi faca meserie de jurnalist ceea ce doar lanoi se poate intampla. Asteptam scuze publice si tragerea la raspundere a „paznicilor” implicati in acest incident

  5. buldozeristul gradinar

    marți, 15.03.2011 at 20:40

    partea ciudata in aceasta poblema este ca, desi proiectul implica milioane de euro din care o parte vor fi cu siguranta deturnati, in loc sa evite orice „agitare a apelor” pentru ca mina celor implicati sa se lipeasca in liniste de teancurile de euro, se provoaca deliberat de catre firma Corint si de catre pitencatropii acestora (vezi cazul gibonului agresiv, prezent si aici si in celebra scena a buldozerului) scandaluri care nu numai ca aduc subiectul in atentia publica dar fac sa se ridice tot soiul de intrebari care pina la urma vor deveni deranjante pentru cei implicati in jaful banilor europeni.Si cind te gindesti ca protestatarii nu cer deci ceva verdeata, adica mai putin de 0,001% din suma proiectului.In loc sa accepte niste modificari, din motive neclare, primaria, firmele GC si FG, prefera confruntarea, scandalul, violenta, atragind atentia asupra afacerilor lor murdare ( sa nu ne referim decit la licitatiile dirijate desi exista multe alte puncte negre).Vorba lui Vanghelie….”niste prosti, domnule! Nici sa fure nu stiu ! „

    • dani

      miercuri, 16.03.2011 at 00:18

      Asa e si …nu e asa! Daca cineva reuseste sa faca ceva in orasul nostru, fie X sau Y, mai ales prin fonduri europene si nerambursabile, mai avem curajul sa dam cu toporul?
      E gresit comportamentul paznicilor dar si al nostru ca in afra de critica distriuctiva nu aducem nimic altceva ca aport societatii albaiuliene!

      • admin

        miercuri, 16.03.2011 at 01:39

        Nerambursabile….?? hahahaha.. Le platesti indirect. Prin dobanzile la creditele mai mari ca in Europa de la banci ( care majoritate sunt banci straine) prin produsele pe care le iei din supermarket, mai scumpe ca in restul Europei ( care majoritatea sunt nu sant facute in RO), gazul mai scump ca in Europa, pe care ti-l vinde E-on firma germana….si pot sa iti dau o gramada de exemple prin care iti demonstrez ca fondurile astea nu sunt nerambursabile… tocmai ca le platim noi toti cu varf si indesat. Europa iti da cu o mana, dar cealata ti-o baga adanc in buzunar. Astia si altii care sunt, au fost, si vor fi la putere ne flutura chestia cu bani europeni, fonduri nerambursabile ca sa nu ii intrebam de ce risipesc banii aiurea pe proiecte de formare profesionala de milioane de euro care nu ajuta la nimic, sau pe constructii la pret umflat de sute si mii de ori.

        • a

          miercuri, 16.03.2011 at 10:26

          alea oricum le platesti, fie ca beneficiezi de fonduri europene, fie ca nu. Atunci, daca oricum suntem, pentru ca am vrut , in UE, daca oricum platim ce ai scris mai sus, de ce sa nu ne bucuram ca beneficiem de fonduri europene? Cand peste tot se spune ca noi, ca tara, nu reusim sa facem proiecte si sa cheltuim toti banii pe care ni pune la dispozitie UE, minimalizam importanta faptului ca Alba Iulia a reusit sa faca proiecte care duc la dezvoltarea si modernizarea orasului.

  6. dani

    miercuri, 16.03.2011 at 00:24

    Da asa-i presa de azi, nesimtire la maxim!!! Daca era „tabla” cu mesajul „va rog sa ocoliti zona” si Cadana nu ca bun cetatean nu citeste …, probabil si-a uitat ochelarii acasa!

    • admin

      miercuri, 16.03.2011 at 01:22

      Tinere, n-ai inteles. Nu era la plimbare, era la treaba. Omul filma…ca sa iti dea tie informatie. A vazut ca este acces interzis si a vrut sa vada de ce, ca tu sa afli ca acolo se intampla ceva.

    • buldozeristul gradinar

      miercuri, 16.03.2011 at 07:49

      esti un scump dani……naivitatea ta ma induioseaza.Tu..ca „bun cetatean” nu esti interesat de ce se intimpla acolo?Nu te intereseaza ca se distruge un parc, ca se distrug straturi arheologice cu buldozerul, ca cetatea se va transforma din parc in parking, ca dintr-o oaza de liniste si umbra se va face un cuptor urban?Tie, ca iubitor de K1 iti place cind un ziarist sau simplu cetatean o primeste in barba de la gibonii retardati pusi sa tina lumea departe de furaciunile orasului.Bravo Dani…tot asa sa o tii !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax