Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Imagini din avion cu autostrada Orăștie-Sebeș. Vezi cum arată tronsonul vestic al șoselei, ce ar trebui finalizat în august

Publicat

YouTube video

Au mai rămas trei luni până la termenul anunțat de Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) pentru finalizarea lucrărilor de construcție pe autostrada Orăștie-Sibiu. Dacă pe tronsonul Sebeș-Sibiu, ce ar trebui să fie gata în noiembrie, există porțiuni de drum care fac acest termen să nu pară deloc realist, lucrările de pe tronsonul Orăștie-Sebeș au ajuns într-un stadiu avansat. Cu toate acestea, este greu de crezut că drumul va fi deschis circulației în luna august, așa cum a anunțat CNADNR.

Pe tronsonul Orăștie-Sebeș, cea mai mare parte a șoselei a fost deja asfaltată, iar pe anumite porțiuni au fost deja trasate marcajele rutiere.

În zona sensului giratoriu dintre Lancrăm și Sebeș, pe toată ruta ocolitoare a orașului, pe autostradă a fost turnat un strat de asfalt și se lucrează la poduri. Pe aproape toată lungimea până în zona Cut, șoseaua este betonată și asfaltată.

Totuși, pe porțiunea Sebeș-Sibiu, au mai rămas câteva poduri și pasarele care sunt încă departe de a fi finalizate.

Citiți și:

GALERIE FOTO: Stadiul lucrărilor la autostrada Orăștie -Sibiu, în zona Sebeș- Cut. AMR: trei luni. Va fi gata până în noiembrie?

Imagini din avion din zona Sebeș:

YouTube video

Stadiul lucrărilor pe tronsonul Orăștie-Sebeș:

YouTube video

Termenul de finalizare al autostrăzii Orăștie – Sibiu a fost stabilit inițial în aprilie 2013. Trosonul Vințu de Jos-Cut este executat de STRACO Grup, are o lungime de 19 km și costă 377.780.208 lei ( aproximativ 87,8 milioane de euro). Pe porțiunea Orăștie – Vințu de Jos – km 24+110” lucrările sunt executate de SC STRABAG SRL, iar valoarea investiției este de 551.041.792,37 lei.

Sursa video: Youtube – InterFlyRO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax