Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ȘTIREA TA: ”Ca o apă cristalină”, varianta caniculară de la Alba Iulia. Două fete înfierbântate s-au îmbăiat în fântâna arteziană!

Publicat

Două cetățence înfierbântate n-au mai avut răbdare să termine Mircea Hava ștrandul baie fantana de la schit al orașului, scăldătoarea din spatele Bazinului Olimpic sau aquaparcul de la Mamut și, deși nu este sâmbătă, au decis să își facă singure dreptate printr-o baie bună în fântâna arteziană a orașului.

Căldura mare și lipsa copacilor umbroși le-au făcut să se simtă ca două troglodite la marginea deșertului tunisian care, dând cu ochii de băltoaca din centrul parcului, și-au imaginat o oază.

Lipsa cămilelor nu le-a descurajat, așa că și-au ridicat fustele și au plonjat direct în lichidul stătut, dar răcoritor, ca o apă cristalină.

Trecătorii, la fel de încinși, au crezut că văd două fete Morgane participând la un concurs de fuste ude…

Căldură mare, ma cherie!

YouTube video

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

VEZI ȘI:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. ion

    vineri, 23.06.2017 at 15:29

    nu vedeti ca sant din TURTURICA de ceva timp nu au facut baie propun dezinfectati apa pericol de contaminare pentru populatie

    • :)

      vineri, 23.06.2017 at 20:32

      La gramatica expusă și modul în care legi cuvintele, nu ești mai presus cu absolut nimic 🙂

      • El Barto

        sâmbătă, 24.06.2017 at 12:49

        Asta e mizilic, ia citește comentariile de pe pagina de Facebook, te apucă amețeala, am impresia că unii n-au nici 6 clase.

  2. Cato

    duminică, 25.06.2017 at 15:22

    Sunt lucruri care nu se fac în public .Dacă le faci poți intra sub incidența legi (nu e cazul aici ) sau poți să nu fii considerat o persoană onorabilă și civilizată.

  3. Cato

    luni, 26.06.2017 at 11:30

    Sunt lucruri care nu se fac în public .Dacă le faci poți intra sub incidența legilor (nu e cazul aici ) sau poți să nu fii considerat o persoană onorabilă și civilizată.Dacă s-ar pune o tăbliță cu scăldatul interzis ne-am face de râs .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax