Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Trupa albaiuliană ZADAR pregătește un nou album. Între timp, a lansat o variantă video la piesa „Doi”

Publicat

Trupa de rock Zadar, o formaţie albaiuliană relativ nouă în câmpul muzical românesc, evoluează din ce în ce mai rapid. Prezenţi cu tot mai multe concerte, la tot felul de evenimente, băieţii de la Zadar şi-au câştigat incontestabil popularitatea, dovedind că numele trupei nu reprezintă neapărat (din fericire pentru noi) activitatea trupei şi felul în care aceştia sunt primiţi de public. Liderul trupei, Dan Tudor a pregătit, de curând, o variantă video a piesei „Doi”.

Managerul trupei, Ică Maniu a explicat că „Există două variante ale piesei Doi, una rock, interpretată doar de Dan Tudor şi Vali Andronache şi încă o variantă acustică, în care cântă toată trupa. Varianta din videoclip este cea acustică”.

În trupa Zadar cântă Dan Tudor (chitară şi voce), Vali Andronache (voce), Laur Făgădar (tobe), Ovidiu Pârjol (clapă) şi Alex Ciorogar (chitară bass).

În prezent, trupa pregăteşte două piese noi, pe care le vor lansa pe internet cât de curând, urmând ca anul viitor, cel mai probabil în vară, să lanseze primul album. „Cu toate că avem deja multe piese, nu ne grăbim, pentru album avem nevoie de piese bune”, a adăugat Ică Maniu.

Vă prezentăm videoclipul piesei „Doi”, semnată Zadar:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax