Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VREMEA în Transilvania şi la munte până în 2 aprilie. PROGNOZA meteo pe două săptămâni. Variaţii de temperatură şi precipitaţii

Publicat

primavara ploi

ploaie primavara pomiAdministraţia Naţională de Meteorologie transmite prognoza de vreme în regiuni din ţară, în perioada 20 martie – 2 aprilie. Până în 22 martie, vremea se încălzeşte, apoi se răceşte din nou. Sunt posibile ploi în jurul datei de 25 martie.

În Transilvania, până în data de 22 martie, temperaturile diurne vor crește semnificativ, cu 9-10 grade, apoi, pentru următoarele patru zile, media lor se va menține în jurul valorii de 18 grade.

Din 26 martie, temperaturile maxime vor scădea treptat, spre 13-14 grade. Media temperaturilor minime va fi pozitivă în cea mai mare parte a intervalului, iar cele mai ridicate valori se vor înregistra între 23 și 26 martie, când vor fi de 3-4 grade.

Probabilitatea pentru ploi temporare va fi mai ridicată la începutul intervalului și, din nou, din data de 25 martie.

La munte, până în data de 25 martie, vremea va fi caldă, cu o medie regională a temperaturilor maxime în jurul valorii de 10 grade, exceptând prima zi când se vor înregistra temperaturi diurne medii de 4 grade.

Apoi, valorile termice vor fi apropiate de cele normale specifice perioadei și anume o medie de 5-7 grade. Mediile temperaturilor minime vor fi cuprinse între -2 și 0 grade, mai puțin în nopțile din intervalul 22 – 25 martie, când acestea se vor situa în jurul a 2 grade.

Local, în prima zi a intervalului, vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, iar începând cu data de 26 martie va crește din nou probabilitatea de apariție a precipitațiilor mixte.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax