Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

124 de șoferi din Alba, amendați într-o singură zi pentru infracțiuni rutiere. Care au fost principalele abateri

Publicat

124 de şoferi au fost sancţionaţi, într-o singură zi, pentru nerespectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Mai exact, potrivit IPJ Alba, la data de 6 august 2021, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Aparatele radar au fost amplasate în zonele identificate cu risc de producere a accidentelor datorate excesului de viteză.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 124 de șoferi, din care 72 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză, 4 care au depășit neregulamentar și alți 48 au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Complementar sancţiunilor contravenţionale, poliţiştii au dispus măsura reţinerii permisului de conducere faţă de 7 conducători auto. Unul dintre aceștia a depășit viteza legală de circulație cu peste 50 de kilometri/oră, 4 au efectuat manevra de depășire neregulamentară, unul a condus sub influența alcoolului și unul nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Au fost retrase și 7 certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax