Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

17 mai: Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia. Oportunități pentru cei care doresc să se angajeze. Câte posturi sunt disponibile

Publicat

Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia. Peste 20 de angajatori vor fi prezenți vineri, 17 mai, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Alba Iulia. Sunt oferite aproximativ 300 de locuri de muncă pentru persoane interesate de angajare.

Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, str. Mihai Viteazul, nr. 31,  începând cu ora 9.00.

Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori. De asemenea, se va întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare. Se urmărește și creșterea gradului de conștientizare a problemelor legate de ocuparea forței de muncă.

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 504 posturi la Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Cugir, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, va fi posibilă creșterea gradului de ocupare. Angajatorul şi solicitantul au oportunitatea să comunice direct, transmit organizatorii.

Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia. Oportunități pentru șomeri și firme

La acest eveniment sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen lung şi mediu.

Persoanele care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrate la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă pot beneficia de prime de încadrare.

De asemenea, angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile se pot adresa AJOFM Alba. Potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Până în prezent au confirmat participarea 25 agenţi economici, aceştia oferind peste 300 locuri de muncă.

Evenimentul este organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax