Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

19-21 octombrie: Conferința de securitate informatică INFOSEC UAB 2018, la Universitatea din Alba Iulia

Publicat

infosec uab afis

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează, în perioada 19-21 octombrie, conferința de securitate informatică INFOSEC UAB 2018.

Obiectivele conferinței de securitate informatică INFOSEC UAB sunt dezvoltarea culturii de securitate informatică, conștientizarea riscurilor și amenințărilor derivate din activitățile desfășurate în spațiul cibernetic precum și cunoașterea modului de prevenire și contracarare a acestora.

Dezvoltarea rapidă a tehnologiilor moderne de informare și comunicare a avut un impact major asupra ansamblului social, marcând mutații în filosofia funcționării economiei, politicii și culturii, dar și asupra vieții cotidiene.

Conferința se adresează atât studenților cât și instituțiilor publice/private. Vor lua cuvântul reprezentanți de la diferite companii publice și private și alți experți în domeniul securității cibernetice din țară și din străinătate.

Înscrierile se fac la adresa https://openthreat.ro/.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax