Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

23-26 noiembrie: A XXI-a ediție a Colocviilor Patrimoniului Cultural Imaterial, organizate la Alba Iulia

Publicat

colocvii centrul de conservare a patrimoniului Institutul Național al Patrimoniului, cu sprijinul Ministerului Culturii, Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură „Augustin Bena” organizează cea de-a XXI-a ediție a Colocviilor Patrimoniului Cultural Imaterial. Lucrările acestei sesiuni științifice naționale vor avea loc în perioada 23-26 noiembrie 2015, la Alba Iulia.

Tema din acest am va fi „Patrimoniul cultural imaterial-tradiție și identitate”, iar subiectele propuse sunt „Promovarea conceptului de patrimoniu cultural imaterial”, „Inventarul-proprietate a programului național de salvgardare a elementelor de patrimoniu cultural intelectual”, „Valori de cultură tradițională”, „Exemple de bune practici de conservare și promovare a culturii tradiționale”.

Aplicația de teren „Alba-valori de patrimoniu cultural imaterial” se va desfășura în data de 25 noiembrie și propune o întâlnire cu purtători și păstrători de elemente de patrimoniu cultural imaterial din județul Alba.

Programul colocviilor cuprinde proiecții de film, lansări de carte, CD-uri și DVD-uri de specializare.
Lucrările sesiunii se desfășoară în sala de conferințe a Hotelului Cetate din Alba Iulia.
Deschiderea oficială va avea loc în data de 24 noiembrie la Sala Senatului de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax