Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

26-28 martie: Zilele Asistenţei Sociale, sărbătorite la Alba Iulia. Întâlniri, seminarii şi premii pentru persoane cu rezultate în domeniu

Publicat

Asistenţii sociali din Alba Iulia sărbătoresc, în perioada 15-31 martie, Zilele Asistenţei Sociale. Sunt organizate întâlniri, seminarii şi Gala asistenţilor sociali din Alba, în cadrul căreia vor fi premiate persoanele care s-au remarcat în activitatea profesională din acest domeniu.

Colegiul Asistenţilor Sociali din România (CNASR) organizează în fiecare judeţ acţiuni prin care marchează Zilele Asistenţei Sociale, atrăgând atenţia atât asupra asistentului social ca profesionist, cât şi asupra asistenţei sociale în general.

În 26 martie, la ora 14.00, la Facultatea de Teologie Ortodoxă Alba Iulia, în Aula „Dumitru Stăniloae” va avea loc o „masă rotundă” cu tema „Responsabilitate, Comunitate, Participare Socială”. Scopul acestei întâlniri este de a analiza atât aspecte legate de asistenţa socială din judeţ, cât şi de asistentul social ca profesionist. Cu această ocazie sunt invitate, la discuţia cu asistenţii sociali, persoane cu responsabilităţi şi putere de decizie în asistenţa socială de la nivel de judeţ, primari de la oraşe şi comune, directori ai direcţiilor locale a ministerelor cu implicare în asistenţa socială.

În 27 martie, la ora 10.00, În Aula Mică a Universităţii „1 Decembrie 1918” are loc o întâlnire între asistenţii sociali din judeţ şi studenţii Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, care se pregătesc să devină asistenţi sociali. Tema întâlnirii este „Asistenţa socială între teorie şi empirism”.

În 28 martie, la ora 14.00, va avea loc întâlnirea anuală a asistenţilor sociali din judeţul Alba, în cadrul unui seminar în care vor fi prezentate lucrări de specialitate în asistenţa socială urmate de discuţii, dezbateri, luări de poziţie şi exprimare de opinii.

În partea a doua a întâlnirii va avea loc „Gala Asistenţilor Sociali din Structura Teritorială Alba a CNASR”. În cadrul acestei gale vor fi premiaţi asistenţii sociali care s-au remarcat în activitatea profesională. Seminarul şi Gala vor avea loc începând cu ora 14.00, în Aula „Dumitru Stăniloae” a Facultăţii de Teologie Ortodoxă Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax