Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

4 aprilie: Competiția sportivă de alergare pe teren variat Aiud Maraton, ediția a V-a. Categorii de concurs și ÎNSCRIERI

Publicat

Au început înscrierile în competiția sportivă de alergare pe teren variat Aiud Maraton. La ediția din acest an, concurenții vor lua startul din centrul municipiului Aiud în data de 4 aprilie. 

Competiția va avea două probe de concurs:

  • proba de maraton – cu o lungime totală a traseului de aproximativ 45 km
  • proba de semimaraton – cu o lungime totală a traseului de aproximativ 22,5 km 

Ambele probe se vor desfășura pe drumuri publice, drumuri forestiere și poteci turistice marcate/semnalizate de către organizatori. Startul și sosirea vor fi în centrul municipiului Aiud .

Citește și Avea 17 ani când tatăl lui, șofer la Ambulanța din Alba, a fost împușcat la Revoluție. În 30 de ani n-a primit nicio compensație

Atât la maraton, cât și la semi-maraton pot participa persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani și sunt apte de efort susținut din punct de vedere medical. Minorii vor putea participa numai dacă fac dovada scrisă a acordului părinților și prezintă o adeverință medicală.

Categorii de concurs

Atât la maraton cât și la semimaraton vor fi următoarele categorii de concurs:

  • Feminin: General Feminin (open) 18 – 29 ani, 30 – 39 ani, 40 – 49 ani, 50 -59 ani, 60+ ani
  • Masculin: General Masculin (open) 18 – 29 ani, 30 – 39 ani, 40 – 49 ani, 50-59 ani, 60+ani

Vor fi premiate doar categoriile pentru care există minim 5 concurenti. Dacă la o categorie se înscriu mai puțin de 5 concurenți, aceasta va fi comasată cu categoria precedentă.

Vezi și ALERTĂ METEO: COD ROȘU și PORTOCALIU în ALBA și alte zone din țară. Vânt de până la 180 Km/h la munte

Echipament

Concurentul are obligația de a purta numărul de concurs într-un mod vizibil, pe fața tricoului, pe toată durata concursului. Echipamentul recomandat de către organizatori cuprinde, dar nu se limintează la: pantofi de alergare montană, haină de ploaie, bidon de apă, căciulă sau bandana. În funcție de starea vremii echipamentul poate deveni obligatoriu.

Înscrierea în concurs și validarea înscrierilor

Înscrierea pentru cea de-a 5-a editie Aiud Maraton este până în 30 martie 2020 pentru cele doua probe (maraton şi semimaraton). Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere.

„Anul acesta vom avea și o taxă simbolică de participare (50 RON), aceasta fiind sub forma unei donații către Invictus România, asociația pe care o susținem în acest an. Înscrierea devine activă numai după depunerea acestei sume (donații) în valoare de 50 RON, în contul RO21BACX0000001257784001 cu mențiunea <Donație Aiud Maraton>, beneficiar Invictus România, și validarea acesteia pe site de către organizatori în termen de maxim 3 zile lucrătoare de la efectuarea înregistrării .

Vezi și Coronavirus în Italia: 11 localități au intrat în carantină. 79 de cazuri, confirmate. Unde pot cere ajutor cetățenii români

De asemenea, taxa simbolică de 50 RON se poate plăti și în ziua anterioară evenimentului sau în ziua evenimentului, alegând această metodă din formularul de înscriere, iar validarea înscrierii pe site va fi făcută cu mențiunea <taxă neachitată>”, au explicat organizatorii, Asociația Aiud Sport.

Primii 300 de participanți înscrisi vor primi tricoul oficial al competiției, ce va avea un aspect special.

Mai multe detalii pe aiudmaraton.ro

Citește și Consilierul lui Mircea Hava și secretarul general al AJF, momente de neuitat la urgența spitalului din Alba. Reacții pe Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax