Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

5 iunie, Ziua Invățătorului. Mesajul conducerii Inspectoratului Şcolar Alba pentru educatorii din judeţ

Publicat

sediul ISJ Alba

profesor scoala elev ora clasa Ziua de 5 iunie poartă semnificația zilei de naștere a dascălului Gheorghe Lazăr, întemeietorul învățământului modern românesc. Cu această ocazie, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, reprezentată de inspectorul şcolar general Marcela Dărămuş transmite un mesaj pentru toţi educatorii din judeţ.

Învățătorul este cel ce îndeplinește o chemare, o înclinație, o profesiune de o deosebită importanță, aceea de a asigura pregătirea de bază a personalitații tinerelor generații deschizandu-le orizontul spre viitoarea pregătire profesională dar și pregătirea pentru primii pași în viață. Participare, comunicare, îndrumare, dezvoltare, perfecționare, performanță, tenacitate, iubire, sensibilitate și prietenie  iată în câte moduri putem clasifica toată strădania noastră, a cadrelor didactice, spre victoria finală, spre scopul mult dorit, spre marea noastră realizare: dezvoltarea într-un mod armonios și prosper a copilului aflat la început de drum.

Startul în viață, o provocare ce necesită multă asumare, conștientizat de fiecare învățător, demonstrează calitatea de expert, de profesionist a acestui ghid al demersului pedagogic prin încurajarea, stimularea copilului, respectându-i totodată candoarea, spontaneitatea și naturalețea.

Și la această zi omagială, afișăm cu recunoștință și mulțumire toată admirația noastră față de educator, învățător, întregul corp profesoral din cadrul fiecarei unități de învățămant din țară și din județul Alba. Este acea zi specială în care toate energiile pozitive se îndreaptă spre aceștia luminandu-i și călăuzindu-le calea, oferindu-le din plin putere, tact, răbdare și perseverență, sensibilitate și flexibilitate, dragoste și adevăr, energie și curaj. Mii de motive pentru ca aceștia să fie realmente apreciați de noi toți.

Sincere felicitări pentru toată munca depusă și un călduros La mulți ani!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax