Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

500 mc de lemn de construcții, donați de Romsilva pentru persoanele afectate de inundații din Munții Apuseni

Publicat

Persoanele din Munții Apuseni care au suferit în urma inundațiilor vor primi din partea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva o donație de 500 mc de lemn de construcții. Anunțul a fost făcut marți, 27 iulie, de ministrul Mediului, Barna Tanczos, care se află într-o vizită în județul Alba. 

„Vom preda o donație din partea Romsilva persoanelor afectate, o cantitate de 500 mc de lemn de construcții pentru acele persoane care au suferit în urma inundațiilor.

În cursul zilei de ieri, Guvernul, prin Comitetul Național pentru Situații de Urgență a mai aprobat un sprijin pentru zonele afectate: case modulare, combustibil, conserve, alimente, apă potabilă. Vom face o inventariere a procedurilor de evaluare a pagubelor. Este foarte important ca în cel mai scurt timp posibil aceste pagube să fie evaluate, să fie pe masa Guvernului. Separat vor fi evaluate pagubele asupra infrastructurii și construcțiilor publice din proprietatea autorităților publice locale sau a statului român. (…)

Donația o să o împărțim în toate localitățiile. Vom face o vizită la Roșia Montană și la Ocoliș și vom preda cantitățile respective. Romsilva va asigura inclusiv transportul, iar autoritățile publice locale vor ajuta cu atribuirea către persoanele afectate a cantității de masă lemnoasă”, a explicat ministrul Mediului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax