Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat de 33 de ani din Alba s-a aruncat de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental, unde era cazat

Publicat

inter

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Alba, s-a sinucis marți seara, în jurul orei 19.00, aruncându-se de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din București, unde era cazat. Se pare că tânărul a luat decizia de a-și pune capăt zilelor după o ceartă cu soția, la telefon.

Tânărul de 33 de ani se cazase la Hotelul Intercontinental cu puțin timp înainte de incident. Personalul hotelului a fost alarmat chiar de tatăl acestuia, care își auzise fiul amenințând că se va sinucide, după o ceartă cu soția, la telefon, scrie observator.tv. 

Citește și Cine era tânărul din Alba care s-a sinucis aruncându-se de la un etaj al Hotelului Intercontinental din București

Angajații hotelului au mers imediat în camera unde tânărul era cazat și au găsit-o goală, cu fereastra larg deschisă.

Corpul tânărului a fost găsit pe terasa de la etajul 3 a clădirii. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut să facă altceva decât să constate decesul.

Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei a preluat cazul şi a demarat investigaţiile.

„În urmă cu scurt timp, Poliția Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălțime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morți Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliția Capitalei.

Sursă: observator.tv, Poliția Capitalei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax