Connect with us
Publicitate

AIUD

VIDEO: Scene șocante de violență între doi tineri. Elev de liceu din Alba, agresat în plină stradă de un alt adolescent

Publicat

YouTube video

Elev bătut pe stradă: Un adolescent de 17 ani din Băgău (județul Alba), elev la un liceu din Ciumbrud, a fost lovit violent de un alt tânăr, în vârstă de 16 ani. Totul ar fi pornit de la o fată. Incidentul s-a produs luni în jurul prânzului, în apropierea unei stații de autobuz din Ciumbrud, unde cei doi tineri s-au întâlnit.

În imaginile filmate de un martor, se poate observa cum agresorul îl așteaptă pe celălalt băiat care vine însoțit de o tânără. În prima fază, acesta pare a avea intenția să îl lovească, însă fata intervine între ei. Până la urmă, reușește să-l lovească și să-l doboare, dintr-o singură lovitură.

IPJ Alba s-a autosesizat ca urmare a unor imagini pe care le-au primit polițiștii și au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe. Inițial polițiștii au încadrat fapta la tulburarea ordinii și liniștii publice, dar ulterior mama tânărului agresat s-a dus la Poliția Aiud, unde a depus o plângere.

Tânărul agresat se află încă internat în spitalul din Aiud (a fost investigat și la Spitalul din Alba Iulia), ca urmare  a unor lovituri în zona feței. Se pare că ar avea o fisură la nivelul maxilarului. Incidentul i-a scandalizat pe colegii și prietenii săi, care spun că este un băiat liniștit, cu mult bun simț.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, agresorul are 16 ani, este din Lunca Mureșului și a abandonat școala, fiind în prezent fără ocupație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax