Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Laptopurile de gaming – de la ridicol, la normalizare (P)

Publicat

laptop acer predator gaming

La ce vă gândiți când auziți de laptopuri de gaming? Modele mari, grele, pline de performanță? N-ați fi prea departe de adevăr, iar dacă aruncați o privire peste cele mai îndrăznețe dintre ele, veți observa sisteme de răcire ce ar putea face față unei lansări de rachete NASA, un sistem de iluminat ideal pentru următorul party și, per total, un design desenat de oameni ce nu cunosc cuvântul „decență”. Sau cel puțin așa s-a întâmplat în exclusivitate în trecut.

$9000 de vulgaritate îmbrăcată într-un laptop de gaming

Gama de laptopuri Acer Predator nu duce lipsă de astfel de exemple, cel mai celebru dintre ele ținând luni de zile capul de afiș al publicațiilor IT&C. Este vorba despre Acer Predator 21 X, un model cu un ecran cu o diagonală de 53 de centimetri. Dacă nu vă dați seama cât înseamnă acest lucru, gândiți-vă la televizorul pe tub pe care priveați când erați mici desenele de sâmbătă dimineața. Și asta nici măcar nu este cel mai ridicol lucru.

Prețul de $9000 a stârnit multă uimire, însă specificațiile făceau toți banii în 2017. Sau cel puțin așa dorea Acer să credem. Procesor Quad Core Intel® Core™ i7, placă video NVIDIA® GeForce® GTX 1080 SLI de 16 GB, ecran IPS de 21”, format 21:9 și rezoluție 2560×1080 pixeli, cu tehnologie NVIDIA G-SYNC®, 64 GB RAM și două unități de stocare a câte 1 TB, prima HDD, a doua SSD. Alte lucruri notabile au fost cele 4 difuzoare, tastatura completă și plasată în partea de jos, pentru o mai bună aerisire a sistemului. Și să nu uităm de cele aproape 9 kilograme ce forțează serios adjectivul „portabil”.

Începem cu cel mai ridicol și cel mai nou dintre toate: Acer Predator X. 21 înseamnă numărul de inch ce alcătuiesc diagonala. Asta înseamnă aproximativ 53 de centimetri. Monitoarele multimedia pornesc de la această mărime. Totuși, Acer s-a gândit că unui monitor de asemenea dimensiuni i-ar sta bine într-un laptop. Așa s-a născut monstrul de 8.85 kilograme. Cu un preț de $9000, plătești aproximativ $1000 pe kilogram. La banii ăștia, Acer promite că Predator 21X este „fffffffff performant”.

Normalizarea este … normală

Experimentul Acer Predator 21X a stârnit interesul necesar pentru a îndrepta atenția către întreaga gamă de laptopuri de gaming oferită de același producător. Din fericire, Acer știe să doteze laptopurile sale de gaming cu o doză de normalitate, inclusiv cu un design ce ar sta bine pe orice birou, nu doar la un LAN party.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax