Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Liderul ALDE Alba, în doliu pentru lista PNL la europarlamentare. Ioan Lazăr s-a îmbrăcat în negru

Publicat

lazar, ALDE Alba, doliu

Liderul ALDE Alba s-a îmbrăcat în negru și a declarat că se află în doliu pentru 24 de ore, după aflarea listei pentru europarlamentare a Partidului Național Liberal. Referitor la cel care ocupă locul întâi pe list liberalilor, Rareș Bogdan, Lazăr a spus că acesta este ca ”pătrunjelul în zeamă, nici nu strică, nici nu drege.”

Mai mult liderul ALDE Alba a declarat că nu înțelege cum Rareș Bogdan a ajuns primul pe lista PNL în condițiile în care ” în 2016 îi făcea pe capii UE, ticăloși mincinoși, dușamani ai poporului”.

”Nu degeaba m-am îmbrăcat astăzi în negru, este o zi de doliu sunt alături de colegii liberali care suferă și sunt în doliu pentru lista pe care președintele PNL, fostul liberal Ludovic Orban, a ales să o facă, să trimită pe locuri eligibile în Parlamentul European, cinci PD-iști și să îi dea satisfacție lui Traian Băsescu care și de această dată i-a reușit manevra și a reușit să își impună candidații la alegerile europarlamentare.

M-am uitat pe toate posturile de televiziune, am discutat cu foarte mulți colegi foști liberali, care mai au un gram de liberalism în ei, sunt în doliu, pentru că nici lor nu le vine să creadă că primii 10 pe lista rușinii, printre liberalii adevărați se găsesc, doar 2 liberali și o nevastă de liberal. Poate e prea mult spus pe locurile eligibile.

Foarte mulți colegi sunt pesimiști, părearea lor ca și a mea este că nu vor reuși să trimită mai mult de șase candidați.

Nu îl mai recunosc pe Ludovic Orban, în 2013 de exemplu era foarte revoltat pe Ponta că a numit-o pe doamna Kovesi la DNA. Acum își face afișe cu dânsa pentru campania electorală, a reușit să o reevalueze. Aici găsesc și o asemnănare între Ludovic Orban și cel care l-a pus cap de listă la aceste alegeri, Rareș Bogdan. Și el în 2016 dacă nu mă înșel, îi făcea pe capii UE, ticăloși mincinoși, dușamani ai poporului. Acum îi pupă în poponeț zi de zi și de ficare dată când are ocazia.

Ce mă supără foarte mult și ma dezamagește este și atitudinea lui față de Călin Popescu Tăriceanu. Ludovic Orban a ieșit de foarte multe ori cu jigniri la adresa fostului lui coleg din PNL, nu cred că ar avea ceva cu dânsul, dar pentru a fi mai vizibil de către Iohannis și  de către Blaga și cei din PD.

Rareș Bogdan din punctul meu de vedere este ca pătrunjelul în zeamă, nici nu strică, nici nu drege. Nu cred că va aduce nici un plus, nici un minus, doar că a semănat zâzanie și discordie în PNL, pentru că nu este normal ca vechii liberali de 30 de ani, liberali care au muncit pentru acest partid să fie înlăturați și cap de listă, pus de către Ludovic Orban și de către Blaga, Rareș Bogdan.

Nici nu mai am cuvinte, nu știu ce să mai spun, ce a fost în capul lui Ludovic, dar sper ca acum foștii mei colegi, în ceasul al 12-lea, adevărații urmași ai Brătienilor, să se trezească și să vină alături de ALDE pentru că este foarte greu că cei din PD vor lăsa brandul PNL, pentru ei este un brand, să vină alături de noi, să voteze candidați liberali ca Norica Nicolai, Barbu, Renate Weber, Ovidiu Silagi, Varujan Vozganian, numai nume de liberali.

Am spus și data trecută Bratianu se răsucește în mormânt, când vede această listă a rușinii. ” a declarat Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 15.03.2019 at 20:51

    ”nu este normal ca vechii liberali de 30 de ani, liberali care au muncit pentru acest partid să fie înlăturați”
    Pai cu astia care ”au muncit 30 de ani”, a ajuns PNL-ul in halul care a ajuns.Toti,poate nu chiar toti, care le dau votul sunt cei care se impotrivesc PSD-ului, nu valorii liberale.
    Sica Mandolina e ca patrunjelul in zama liberalilor. Fara lider esti ca frunza-n vant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax