Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accesul în poligonul de tragere din Micești, interzis în perioada 10-29 septembrie. Se execută operațiuni de distrugere muniție

Publicat

Primăria Alba Iulia anunță cetățenii că, în perioada următoare, în poligonul de tragere din Micești se vor executa operațiuni de casare a munițiilor, în din acest motiv, accesul în poligon va fi interzis.

Cei care nu vor respecta indicatoarele de interzicere amplasate în zonă trebuie să știe că riscă să se ecpună unor pericole de accidentare.

„În perioada 10-21.09.2012, între orele 08.00-18.00 efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba vor executa operațiuni de casare a munițiilor în poligonul de tragere Micești. Pentru prevenirea pătrunderii oamenilor, animalelor și vehiculelor în teritoriul poligonului vor fi instalate bariere și tăblițe indicatoare pe căile de acces. Vă rugăm să informați populația din împrejurimea poligonului despre această activitate, precum și asupra faptului că persoanele care intră in poligon pe timpul executării casării se expun unor pericole accidentare”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax