Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la ieșire din Blaj. O persoană a fost salvată dintre fiarele contorsionate ale mașinii

Publicat

O persoană a rămas încarcerată, după ce autovehiculul în care se afla a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Accidentul a avut loc pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj.

La fața locului au intervenit echipajele ISU Alba. Persoana încarcerată este șoferul autovehiculului care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “La data de 13 iunie, ora 16.06, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie cu victime omeneşti. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă de poliţişti şi a constatat că  U.I., de 53 ani, din municipiul Braşov, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Tudor Vladimirescu, din direcţia Copşa – Mică – Teiuş, pe o porţiune de drum drept în rampă, a pierdut controlul volanului, a lovit acostamentul din partea dreaptă a şoselei, apoi a virat brusc la stânga, a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat cu partea stângă faţă cu o autoutilitară – betonieră condusă regulamentar din sens opus, de către M.C., de 38 ani, din comuna Scărişoara, judeţul Alba.

În urma impactului, autoutilitara condusă de U.I. s-a răsturnat pe carosabil, cu roţile în sus, iar conducătorul auto a fost accidentat grav. A fost transportat cu ambulanţa, mai întâi la Spitalul Municipal Blaj, iar apoi la Spitalul judeţean Alba, pentru îngrijiri de specialitate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax