Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT MORTAL pe şoseaua de centură din Alba Iulia. Un bărbat de 54 de ani din Şeuşa a decedat după ce s-a izbit cu maşina de un TIR

Publicat

accident sos centura 17 aug 2017 Un accident rutier grav s-a petrecut joi seara pe şoseaua de centură a oraşului Alba Iulia. Au fost implicate o autoutilitară şi un TIR. Un bărbat de 54 de ani din comuna Ciugud şi-a pierdut viaţa.

UPDATE, Ora 21.15: Şoferul autotutilitarei (înmatriculată în Alba) a fost scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Impactul a fost puternic. TIR-ul (cu numere de Polonia), a ajuns în afara carosabilului.

Traficul a fost dirijat de poliţie, alternativ, pe un sens, pe parcursul cercetărilor de la faţa locului.

UPDATE1, Ora 21.20: Şoferul autoutilitarei a decedat. Din primele date, avea leziuni incompatibile cu viaţa. Bărbatul ar fi din Şeuşa (comuna Ciugud). Era singur în maşină, în momentul impactului.

UPDATE2, Ora 22.30: Cel care şi-a pierdut viaţa este O.M., de 54 de ani, din Şeuşa, comuna Ciugud. Din primele cercetări, accidentul s-ar fi petrecut în momentul în care şoferul autoutilitarei ar fi intrat în depăşire şi s-a izbit de TIR, ce circula din sens opus.

UPDATE 3: Bărbatul care a murit se numea Maxim Oargă. Avea permisul de conducere anulat de aproape un an.

Vezi şi VIDEO: MOMENTUL IMPACTULUI în ACCIDENTUL mortal de pe şoseaua de centură din Alba Iulia. Şoferul care a decedat avea permisul anulat

 

 

YouTube video

UPDATE 4: Potrivit IPJ Alba, la ora 20.40, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, O.M. (54 de ani din comuna Ciugud), aflat la volanul unei autoutilitare, pe direcţia Teiuş-Sebeş, a intrat în depăşirea unui autoturism şi a intrat în coliziune frontală cu un autotractor condus regulamentar din sens opus de K.Z. (56 de ani, din Polonia). În urma impactului, şoferul autoutilitarei a decedat.

Poliţiştii au constatat ulterior că bărbatul care a decedat avea permisul de conducere anulat din data de 11 octombrie 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Eee

    joi, 17.08.2017 at 21:14

    Ii mortal …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax