Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe șoseaua de centură din Alba Iulia. Tânără rănită, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară

Publicat

Un accident rutier s-a produs miercuri, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona sensului giratoriu aflat la intersecția cu strada Mărășești. O tânără a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 iunie 2021, în jurul orei 12:50, un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o autoutilitară, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona sensului giratoriu de la intersecția cu strada Mărășești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 24 de ani, din comuna Albac, județul Alba.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că niciunul nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax