Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT RUTIER în Alba: O persoană rănită, după ce mașină în care se afla s-a răsturnat pe DJ 107B, în zona localității Galtiu

Publicat

accident

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.20, pe drumul județean 107 B, pe raza localității Galtiu. Potrivit ISU Alba, o persoană a fost rănită ușor după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului. 

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Alba Iulia cu o autospecială de stingere, o mașină de descarcerare și o ambulanță SMURD.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, un barbat de 65 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107B, între localitățile Galtiu- Coslariu, s-a angajat într-o depășire, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat la aproximativ 50 de metri de aceasta. În urma accidentului conducătorul a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la spital.

Știre în curs de actualizare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax