Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE/ FOTO Accident rutier pe DN 1, la Gârbova de Jos: O persoană rănită după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat

Publicat

Pompierii din Alba au intervenit, vineri după-amiază, la un accident rutier produs pe DN 1, în localitatea Gârbova de Jos.

UPDATE IPJ Alba: ”La data de 20 martie 2020, în jurul orei 18.20, un bărbat 70 de ani, din Aiud, în timp conducea un autoturism pe DJ 107 E, pe raza localității Gârbova de Jos, într-o curbă nu a adaptat viteza de deplasare, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod. În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital”.

UPDATE: ”Victima a fost extrasă, a fost preluată de un echipaj SAJ urmând ca acesta să fie transportată la spital”, au declarat reprezentanții ISU Alba.

Știrea inițială: Potrivit ISU Alba, se acționează pentru acordare de prim ajutor și descarcerare în cazul unui autoturism răsturnat.

În urma evenimentului rutier, o persoană a rămas blocată în mașină și este rănită.

IPJ Alba anunță că în zona accidentului traficul este îngreunat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Beniamin

    vineri, 20.03.2020 at 20:47

    Viteza,bat-o vina,nici cum nu ne intra in cap,ne urcam beti la volan si calcam pedala pana la fund,inconstientii la puscarie,camere video la fiecare intrare iesire din localitati!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax