Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident teribil, cu opt victime, pe DN1, între Turda și Unirea. Un angajat al Primăriei Alba Iulia şi-a pierdut viaţa

Publicat

Un angajat al Primăriei Alba Iulia şi-a pierdut viaţa, duminică, într-un grav accident de circulaţie, pe raza localităţii Stejeriş, judeţul Cluj. Bărbatul – funcţionar în cadrul instituţiei, la Serviciul Urbanism – se întorcea acasă împreună cu soţia şi fiica. Din nefericire, acest drum i-a fost fatal.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii din Cluj, se pare că şoferul unui autoturism marca Renault a intrat cu viteză prea mare într-o curbă la stânga, situată în apropiere de Turda, pe DN1, a făcut o manevră bruscă pe carosabilul umed, iar maşina a intrat în derapaj. Şoferul Daciei Logan cu numere de înmatriculare AB 54 EMA era Mircea Paul Brânzan, consilier în cadrul Primăriei Alba Iulia, Serviciul Urbanism. Acesta se deplasa cu maşina din sens opus, în direcţia Turda – Alba Iulia, iar, potrivit poliţiştilor, a încetinit la momentul în care a văzut că autoturismul Renault derapa, însă a fost prea târziu. Impactul a fost frontal. Alături de acesta, în maşină se mai aflau soţia şi fiica. Acestea au fost transportate de urgenţă la spital, dar starea lor este gravă. Bărbatul nu a supravieţuit.

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 17.30, pe raza localităţii Stejeriş, comuna Moldoveneşti, pe DN1, care face legătura între Turda şi Alba Iulia. În urma acestuia, cinci persoane şi-au pierdut viaţa – patru din Renault şi şoferul Daciei Logan -, iar alte trei au fost rănite.

Potrivit politiştilor, acesta a fost unul dintre cele mai grave accidente rutiere care au avut loc în ultimii ani în judeţul Cluj.

UPDATE: În Dacia Logan se mai afla o tânără de 17 ani, prietenă cu fiica şoferului. Fata a fost transportată de urgenţă la spitalul din Cluj, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut şi posibilă fractură de bază de craniu. Potrivit poliţiştilor, în locul unde a avut loc accidentul, respectiv la kilometrul 437, pe DN1, au mai fost înregistrate şi alte evenimente rutiere cu urmări grave. În zonă este ridicată o cruce, în numele persoanelor decedate în decursul timpului, din cauza accidentelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Diana

    luni, 15.08.2011 at 00:09

    Doamne 😐 nu`mi vine sa cred nici acum..Alexandra..Ioana .. sper sa va faceti bine..va asteptam acasa:(((

  2. Incorect

    marți, 16.08.2011 at 18:29

    Nu au fost 8 victime ci 5…..

  3. albanez

    marți, 16.08.2011 at 20:52

    Dumnezeu sa-i ierte pe toti 5! Daca am avea niste sosele cu 2 benzi, poate nu ar mai fi atatea accidente… poate! Sa speram ca dupa o astfel de tragedie se va face ceva si pe tronsonul acela nenorocit de drum dintre Unirea si Turda!

    PS Pt „Incorect”, este corect titlul, victima esti si daca nu mori! Vezi dexonline.ro – cuvantul „victima!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax