Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune a Poliției, la Alba Iulia. Amenzi de peste 16.000 de lei, într-o singură zi

Publicat

actiune politia

Polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost legitimate 137 de persoane, controlate 103 autovehicule şi constatate, în flagrant 3 infracțiuni. Totodată, polițiștii au identificat 10 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, în dosare penale rămase cu autori neidentificați.

La data de 27 iunie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiu şi în localităţile rurale arondate acestuia.

La acţiune au participat 31 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale.

Polițiștii au legitimat 137 de persoane, au controlat 103 autovehicule și au constatat 3 infracţiuni, din care două în flagrant delict. Totodată, au identificat 10 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni în dosare penale rămase cu autori neidentificați.

În ceea ce privește faptele de natură contravențională, polițiștii au constatat 84 de astfel de abateri pe care le-au sancționat cu amenzi în valoare totală de 16.450 lei, din care 17 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 60 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 3 permise de conducere şi a fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax