Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua Mondială a Apei: 70 de studenţi de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia au participat la o acţiune de igienizare, pe malurile râului Ampoi

Publicat

DSC_6042 În 1993, Adunarea Generală a Naţiunilor Unite stabilea, printr-o rezoluţie, ca în fiecare an, pe data de 22 martie, să se sărbătoreasca Ziua Mondială a Apei. Cu această ocazie, un număr de aproximativ 70 de studenţi de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, de la specializările Ingineria Mediului, Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor şi Administrarea Afacerilor, au participat la o acţiune de igienizare pe malurile râului Ampoi intravilan Alba Iulia, în zona podului rutier.

Acţiunea s-a desfăşurat în colaborare cu Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Alba din cadrul Administraţiei Naţionale Apele Române, care a furnizat materialele necesare desfăşurării activităţii de igienizare şi a asigurat transportul sacilor plini cu deşeuri.

La final, SGA Alba a oferit diplome de participare studenţilor.

Studenţii specializării Ingineria Mediului au o oarecare experienţă în ceea ce priveşte activităţile de ecologizare, ei participând, în cadrul Cercului de Ingineria Mediului, la mai multe activităţi de acest gen, desfăşurate în diferite zone ale râului Ampoi. Anul acesta i-au avut alături şi pe studenţii de la două specializări economice din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, dorind să sublinieze, astfel, faptul că grija pentru un mediu curat este a tuturor, nu doar a celor care desfăşoară o activitate profesională în acest domeniu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax