Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Amenințare cu arme nucleare la adresa României din partea propagandistului lui Putin, Vladimir Soloviov

Publicat

Amenințare directă la adresa României, lansată de Vladimir Soloviov, principalul propagandist al președintelui rus Vladimir Putin. Acesta a spus că România trebuie lovită cu un atac cu „arme nucleare tactice”.

Declarația, făcută la emisiunea sa de la postul TV Rossia-1, vine după ce au apărut informații că piloții ucraineni ar putea fi antrenați în România să piloteze avioane F-16.

„Înseamnă că România nu va mai fi. Înseamnă că România va trebui atacată cu arme nucleare tactice”, a spus Soloviov, potrivit Digi24.

Declarația vine după ce Politico a scris că mai multe țări occidentale consideră România o posibilă locație pentru a antrena piloți ucraineni pentru avioanele de luptă F-16.

România este una dintre țările pe care coaliția de state occidentale le ia în considerare pentru a găzdui antrenamentele”, a spus un oficial occidental, sub protecția anonimatului.

Grupul lucrează la negocierea unui contract pentru desfășurarea antrenamentului piloților într-un loc din România, au spus de asemenea un actual și un fost oficial de la Pentagon.

Nu este singura amenințare lansată de ruși la adresa României, în ultima săptămână.

Guvernatorul prorus al regiunii Herson a amenințat joi că rușii vor arunca în aer podul Galați-Giurgiulești care face legătura dintre România și Republica Moldova.

Amenințările au fost făcute după ce ucrainenii au lovit podul care leagă Crimeea anexată de regiunea Herson.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vis

    sâmbătă, 24.06.2023 at 07:23

    Cu atît de mulți nebuni nu mai miră pe nimeni ca rusii întra în orice război pt ași nimici poporul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax