Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Angajaţii de la stat nu mai primesc prime și tichete de masă, până în 2014. Munca suplimentară se plătește cu zile libere

Publicat

Din motive de operare a reducerilor de cheltuieli la buget, Guvernul nu va mai acorda tichete de masă pentru următorii doi ani şi nu vor mai fi oferite premii pentru angajaţii de la stat, nici anul viitor.

De asemenea, munca prestată suplimentar faţă de orarul normal va fi compensată doar prin ore libere. Se vor angaja, în continuare, doar pe un singur post din şapte disponibile la instituţiile de stat, nu vor mai fi achiziţionate autoturisme de serviciu ori mobilier sau aparatură birotică. Toate aceste măsuri vor fi extinse până în 2014.

Cheltuielile estimate a fi reduse prin măsurile de personal ar fi de 1,72 miliarde lei în 2012 şi 1,99 miliarde lei în 2013.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. atti

    vineri, 12.08.2011 at 11:04

    NOI PENSIONARI SUNTEM MAI NAPASTUIT DE SOARTA.SI BATRANI, BOLNAVI, CU PENSIIE TAIATA, CU TVA MARIT, CU SCUNPIRI ZILNICE, CU MEDICAMENTE, CUNPARATE IN SPITA, CU PROGRAMARI LA MEDIC, FARA TICHETE DE MASA, SUNTEM CONDAMNATI LA MOARTE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax