Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aproape 150 de cartușe letale deținute ilegal, găsite de polițiștii din Alba în urma unor operațiuni de control

Publicat

Polițiștii specializați în controlul armelor și munițiilor au derulat joi 18 controale și au fost constatate 9 infracțiuni.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu reprezentanţi ai Gărzii Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Alba au efectuat 4 controale la societăţi comerciale de pe raza județului Alba, specializate în efectuarea de operațiuni cu substanțe explozive, periculoase sau poluante precum și la 14 persoane fizice, deținătoare de arme și muniție.

În urma controalelor, au fost constatate 3 infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, 5 de deținere, fără drept, de obiecte pirotehnice și una de neluare sau nerespectare a măsurilor obligatorii în desfășurarea activității de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase.

Polițiștii au indisponibilizat 142 de cartușe de muniție letală, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost deținută ilegal, de către persoane fizice autorizate să dețină arme letale, de alte calibre.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 28.05.2021 at 13:22

    Mare lucru ! Si Nastase a fost prins cu cutii de cartuse pe vremea simulacrului de ucidere din propreie initiativa, si nu a patit nimic. Sau astia nu erau din acea categorie, ocolita de lege ?

  2. Gilu

    vineri, 28.05.2021 at 21:38

    Bine punctat, nea Pilu!👍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax