Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ASTĂZI: Înscrieri în a doua etapă, Programul ”Rabla pentru electrocasnice”. Se pot obține vouchere pentru laptopuri și tablete

Publicat

Rabla pentru electrocasnice: Astăzi, de la ora 10.00, persoanele fizice se pot înscrie pentru obținerea voucherelor necesare achiziționării de laptopuri și tablete.

Este a doua etapă în cadrul celei de-a doua ediții 2022 a programului, potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM)

În a doua etapă, se acordă vouchere de:

  • 500 de lei pentru laptopuri
  • 300 de lei pentru tablete

Selecția voucherelor se face în perioada 12 decembrie 2022, ora 10.00 – 16 decembrie 2022, ora 23.59 sau până la epuizarea bugetului. Apoi vor fi validate voucherele rezervate.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Bugetul celei de-a doua etape este de 10 milioane de lei.

Cei care au selectat un voucher în prima ediție a programului și nu l-au utilizat nu mai pot selecta alt voucher pentru aceeaşi categorie de electroasnice, în acest an. De asemenea, persoana fizică care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiași an calendaristic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax