Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ASTĂZI: Un nou concert în Piața Cetății din Alba Iulia. Condiții speciale de acces și program

Publicat

Luni, 8 iunie 2020, începând cu ora 18.00, este programat un nou concert în Piața Cetății din Alba Iulia, după cel de duminică. Este vorba despre un recital cameral susținut de Cvartetul de coarde „Augustin Bena” al Județului Alba.

În program sunt incluse lucrări de W.A. Mozart, A. Dvorak, F. Kreisler, D. Shostakovisch, P.I. Ceaikovski, J. Strauss, A. Piazzolla, B. Bartok, potrivit organizatorilor.

Concertul de duminică a fost transmis și de Alba24.ro: LIVE VIDEO: Primul concert organizat la Alba Iulia, după starea de urgență. Muzică populară în Piața Cetății

Accesul în spațiul pentru public se va face în condiții speciale și luni.

Perimetrul este delimitat cu garduri de protecție, scaunele pentru spectatori fiind amplasate cu respectarea regulilor de distanțare socială și fiind stabilite zone de acces.

Accesul la spectacol va fi deschis cu o oră înainte astfel încât spectatorii să intre pe rând respectând distanțarea socială și fiind incluși într-un triaj epidemiologic.

La intrarea în zona de concert fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact și nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată sau a celor au temperatura măsurată mai mare de 37,3 grade Celsius.

De asemenea, pe toată perioada spectacolelor, fiecare participant va fi obligat să poarte mască.

Intrările în spațiul delimitat sunt dotate cu stații de dezinfectare pentru mâini, spectatorii fiind obligați să se dezinfecteze în momentul accesului în spațiul de spectacol.

Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură „Augustin Bena” în parteneriat cu Consiliul Județean Alba și Primăria municipiului Alba Iulia.

Un punct important al acestor evenimente culturale este punerea în funcțiune a întregii logistici pe care Centrul de Cultură „Augustin Bena” a achiziționat-o în ultimele luni. Centrul este printre singurele instituții de cultură din țară care, la ora actuală, dispune de absolut toată logistica necesară organizării în regim propriu a evenimentelor cultural-artistice în aer liber, mai precizează Centrul de Cultură.

Logistica înseamnă scenotehnică, aparatură de sunet, dar și garduri de delimitare și scaune de exterior, investiții realizate cu ajutorul Consiliului Județean Alba.

Centrul de Cultură „Augustin Bena” este astăzi o instituție autonomă din punct de vedere organizatoric, complet adaptată situației epidemiologice actuale având scenă mobilă de 10×8 m, autoutilitară mixtă, generator industrial, remorcă, peste 350 metri liniari de garduri de delimitare, peste 500 metri liniari de garduri de împrejmuire, scaune de exterior și sistem digital de sonorizare. De asemenea instituția are în dotare echipamente pentru acțiuni publicitare și de promovare: plotter pentru multiplicare afișe și robot automatizat pentru multiplicare CD-uri. Investițiile realizate vor fi amortizate în aproximativ 18 luni, doar din proiectele instituției noastră, fără a calcula parteneriatele și prestările de servicii”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

sursă: Centrul de Cultură ”Augustin Bena”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax