Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba cercetat penal după ce s-a întors din Italia fără să anunțe autoritățile. Iubita sa și un bebeluș, INTERNAȚI

Publicat

masina, politie, duba, mascati

Un bărbat din Alba, care s-a întors din Italia la începtul lunii martie și nu a anunțat autoritățile s-a ales cu dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Mai exact, bărbatul a ajuns în Zlatna, din Italia, în data de 5 martie, dar între timp, pe 13 martie a plecat în Franța. Două zile mai târziu, iubita acestuia, alături de un bebeluș de 4 luni, au fost internați în spital, după ce copilul prezenta febră.

Ce au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia într-un comunicat de presă.

”În data de 15.03.2020, organul de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Zlatna s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeaşi dată, la Centrul de Permanenţă Zlatna s-a prezentat o persoană de sex feminin cu fiul său în vârstă de 4 luni, iar minorul prezenta simptome de febră, cei doi fiind preluaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia –Secţia Boli Infecţioase.

Conform declaraţiilor persoanei de sex feminin, concubinul acesteia a revenit din Italia în data de 05.03.2020, fără ca organele cu atribuţii în prevenirea şi răspândirea coronavirusului COVID-19 să cunoască acest aspect, iar în data de 13.03.2020 aceasta a plecat în Franţa.

Persoana de sex feminin şi fiul său în vârstă de 4 luni au rămas internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia –Secţia Boli Infecţioase pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate”, au specificat procurorii într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax