Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. În timp ce conducea o mașină, băut și fără permis, a provocat un accident

Publicat

politie

Un bărbat de 46 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce, aflat la volanul unui autoturism, băut și fără a deține permis de conducere, a provocat un accident rutier. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 aprilie 2020, în jurul orei 12.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia.

Un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 69 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul care a provocat accidentul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât emana miros de alcool, polițiștii i-au cerut să se supună testării cu aparatul etilotest, lucru pe care l-a refuzat și a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre de sânge.

La spital, a refuzat să se supună recoltării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și refuz de a se supune recoltării mostrelor de sânge, iar polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax