Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Suceava, REȚINUT după ce și-ar fi agresat o rudă din localitatea Cenade. Deținea ilegal o armă cu aer comprimat

Publicat

m

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru lovire și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Acesta și-ar fi agresat o rudă, lovind-o cu pumnul. Cu ocazia investigării agresiunii, polițiștii au descoperit că bărbatul deținea ilegal o armă cu aer comprimat, care, potrivit prevederilor legale, este supusă autorizării.

Potrivit IPJ Alba, la data de 7 ianuarie 2020, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit la o locuință din localitatea Cenade unde a fost reclamată o faptă de lovire.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat de 46 de ani, din județul Suceava, care locuiește fără forme legale în Cenade, pe fondul unor neînțelegeri legate de proprietate, l-ar fi agresat pe un bărbat din familie, lovindu-l cu pumnul în zona feței.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat și că agresorul deținea, la locuința din comuna Cenade, o pușcă de tir sportiv cu aer comprimat și 822 de proiectile, fără a fi autorizat în acest sens.

Arma de tir și muniția aferentă au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, iar față de bărbatul de 46 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În cursul zilei de miercuri, 8 ianuarie 2020, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax