Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbați din Mureș, cercetați pentru furt în Alba. Au sustras 1.100 de lei din locuința unei femei din Fărău. Cum au procedat

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Doi bărbați din județul Mureș sunt bănuiți de furtul sumei de 1.100 de lei, din locuința unei femei din Fărău. S-au dat drept comercianți de covoare și au profitat de neatenția victimei. Prejudiciul a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 iulie 2020, polițiștii din Fărău i-au identificat pe doi bărbați, de 45 și 21 de ani, din comuna Crăciunești, județul Mureș ca și persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință sesizat poliției la data de 22 iulie a.c..

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 22 iulie 2020, s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei de 83 de ani, din comuna Fărău, dându-se drept comercianți de covoare, împrejurare în care, profitând de neatenția vârstnicei, i-ar fi sustras suma de 1.100 lei.

Banii au fost recuperați de polițiști și predați păgubitei.

Față de cei doi bănuiți, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax