Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Alba acuzat că și-a violat băiatul sub podul de sticlă din Cetatea Alba Carolina, CONDAMNAT la ani grei de închisoare

Publicat

pod sticla cetate

Marcel C. bărbatul din Alba cercetat și apoi trimis în judecată pentru că și-ar fi violat fiul de 21 de ani, sub podul de sticlă din Cetatea Alba Carolina, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. Sentința este cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.

În data de 25 ianuarie 2023, Marcel C. a fost condamnat la 12 ani și 3 luni cu executare pedeapsa totală compusă din 9 ani pentru o faptă de viol din 2021, 9 ani de închisoare pentru fapta din 2022 și 9 luni de închisoare pentru o infracțiune de ultraj contra bunelor moravuri.

Prin calcul judecătoresc, a primit 12 ani și 3 luni de închisoare, potrivit soluției pe scurt, postată pe portalul instanței.

Cazul șocant a fost descoperit, în data de 11 iulie 2022, de niște cetățeni care se plimbau prin șanturile Cetății și care au văzut ceea ce se întâmplă între bărbat și copil.

O zi mai târziu, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind și în acest moment în arest.

CITEȘTE ȘI: Caz șocant la Alba Iulia: Un bărbat și-a violat propriul copil sub podul din Cetatea Alba Carolina. A fost arestat preventiv

Procurorii care au anchetat cazul au transmis la momentul trimiterii în judecată, cum s-au petrecut faptele:

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia: ”în data de 11.07.2022, în jurul orelor 20.25, inculpatul a întreținut un act sexual oral cu fiul său, în vârstă de 22 de ani, în timp ce se afla în perimetrul Șanțurilor Cetății Alba Carolina, inculpatul profitând de imposibilitatea victimei de a-și exprima voința, aceasta fiind o persoană cu discernământul abolit neavând capacitatea de a-și exprima consimțământul cu privire la fapta comisă.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Alba care și-ar fi violat băiatul în Cetatea Alba Carolina, trimis în judecată pentru trei fapte. Ce spun procurorii

Ulterior, în momentul în care polițiștii locali prezenți în zonă au intervenit și l-au condus pe inculpat către autospeciala de poliție, acesta a devenit recalcitrant verbal, și-a dat jos pantalonii, expunând-și organul genital în fața polițiștilor locali și a martorilor.

De asemenea, în cursul lunii mai 2021, inculpatul a întreținut un act sexual anal cu aceeași persoană vătămată, profitând de imposibilitatea victimei de a-și exprima voința, dată fiind condiția medicală în care se află, respectiv dizabilitatea psihică de care suferă, fapta având loc pe balconul deschis al propriei locuințe din orașul Zlatna.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul din Alba, suspect că și-a violat fiul a fost prins de Poliția Locală: Și-ar fi dat jos pantalonii în fața polițiștilor

Precizăm că întocmirea rechizitoriului este o etapă a procesului penal, reglementată în Codul de procedură penală, care reprezintă finalizarea anchetei penale şi trimiterea dosarului la instanţă, spre judecare, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”,  se arată în răspunsul procurorilor, la data trimiterii în judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax