Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbatul din Sebeș care a încercat să își omoare soția și fiica, trimis în judecată. Cum s-a petrecut atacul

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Bărbatul din Sebeș care la sfârștiul anului 2021 a încercat să își ucidă soția și fiica, a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Alba, în data de 28 februarie și încă nu a primit un prim termen de judecată. 

Fapta s-a petrecut în data de 30 decembrie. Pe numele bărbatului, Mircea H. exista un ordin de protecție față de fiică și mama, în acel moment. Mai exact, bărbatul nu avea voie să se apropie de cele două la mai puțin de 200 de metri.

Însă în baza unor măsuri reale, precum bărțările electronice, bărbatul s-a înarmat cu un cuțit și a mers acasă la cele două femei.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Cazul tentativei de omor de la Sebeș: Victimele violenței domestice, fără protecție reală din partea statului

Înarmat cu arma albă, t bărbatul a intrat în casa familiei, de unde a fost evacuat de către instanța de judecată și a atacat-o pe femeie. Acesta a lovit-o pe femeie cu arma albă, de două ori în spate.

Rănile femeii nu au fost fatale și cele două au reușit să se lupte cu agresorul. În timpul luptei și fiica a fost rănită, dar bărbatul a fost lovit de mai multe ori cu arma albă.

Ce spun anchetatorii

Potrivit procurorilor, ”în fapt, la data de 30.12.2021, în jurul orelor 19,35, încălcând ordinul de protecţie emis de Judecătoria Sebeş, inculpatul a pătruns prin efracţie în locuinţa soţiei şi fiicei sale din municipiul Sebeş, acesta fiind înarmat cu un cuţit.

În altercaţia iscată, inculpatul i-a aplicat soţiei lovituri cu cuţitul în zona spatelui, cauzându-i leziuni care i-au pus acesteia viaţa în primejdie şi care au necesitat pentru vindecare 25-30 zile de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI: Tentativa de omor de la Sebeș: Arest preventiv pentru bărbatul care și-a atacat fiica și soția cu un cuțit

Întrucât fiica celor doi soţi a intervenit în altercaţie, inculpatul i-a aplicat şi acesteia o lovitură cu cuţitul în antebraţul drept, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, în urma ripostei victimelor şi a încercării acestora de a-l imobiliza. Inculpatul şi soţia acestuia sunt în prezent internaţi in spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Avea interdicție timp de șase luni de a se apropia de familie

În data de 1 octombrie 2021, Mircea H. a primit interdicție pe șase luni de a se mai apropia de familie și de a lua legătura în orice fel cu soția și cei doi copii, unul dintre minori fiind fiica sa de 16 ani.

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, pe numele bărbatului nu au existat până la data atacului plângeri pentru nerespectarea ordinului de protecție.

CITEȘTE ȘI: Tentativă de omor la Sebeș: Mamă și fiică atacate cu un cuțit de către tatăl familiei. Cele două s-au luptat pentru viața lor

”Dispune evacuarea temporară a pârâtului H. Mircea din locuinţa situată în, pentru o perioadă de 6 luni. Dispune reintegrarea petentei (…) şi a minorilor (…) în locuinţa familiei situată în (…).

Dispune obligarea pârâtul H. Mircea la păstrarea unei distanţe de minim 200 m faţă de reclamantă şi faţă de membrii familiei, respectiv faţă de de minorii (…) faţă de domiciliul acestora, faţă de locurile pe care le frecventează aceştia în mod frecvent, faţă de unităţile de învăţământ la care sunt înscrişi copiii (…)”, se arata în soluția pe scurt a Judecătoriei Sebeș.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax