Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

BASCHET: LPS Alba Iulia a pierdut cu MC Cluj Napoca, 60-72. Vezi galerie foto

Publicat

În absența antrenorului echipei, George Lăncrănjan, LPS Alba Iulia a pierdut, sâmbătă, la 12 puncte, partida cu MC Cluj Napoca, scorul final fiind 60-72 în favoarea grupării din Cluj. Partida a făcut parte din faza a II-a a grupelor din Campionatul Național de Baschet dedicat sportivelor sub 16 ani.

Antrenată de Valentin Urian, LPS Alba Iulia nu a putut învinge campioana națională la baschet sub 16 ani. ”Nu s-a jucat rău, doar că au fost momente în care am greșit mult și asta s-a văzut, în sferturile trei și patru am reușit să ne mai revenim, dar din păcate nu ne-a intrat mingea-ng coș”, a declarat antrenorul care l-a înlocuit pe George Lăncrănjan, Valentin Urian.

Lotul echipei LPS Alba Iulia a fost alcătuit din: Mihaela Gherman, Andreea Beldian, Alice Bârsan, Cristina Albu, Iulia Taltabeț, Diana Stănilă, Cornelia Sângerean, Ana Maria Ciurpan, Andreea Frâncu, Raluca Petrișor, Bianca Borca și Emilia Ivașcu.

LPS Alba Iulia are o victorie cu Reghin și se poate califica mai departe dacă nu va pierde partida retur  cu gruparea similară din Reghin, ce va avea loc pe 17 februarie, la o diferență mai mare de 13 puncte.

FOTO: Cosmin Nistor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dani

    duminică, 22.01.2012 at 13:30

    lasa fetelor castigati cu reghinu si mereti la turneu final … bafta in continuare !! 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax